Săptămâna Nemira se încheie cu weekendul promoţiilor!

Un weekend la dispoziţie. Şi nicio lectură proaspătă de citit. Ce este de făcut? Foarte simplu. Primul pas este să intraţi pe nemira.ro. Iar acolo nu doar că vă aşteaptă promoţia ocazionată de aniversarea editurii Nemira pe data de 22 iulie (40% reducere generală, pentru a putea bucura cât mai mulţi cititori de plăcerea lecturii), ci şi alte două foarte interesante:

În primul şi în primul rând reducerea de până la 50% la seria Urzeala tronurilor (atât paperback, cât şi în variante de titluri individuale în format harcover), ceea ce nu poate fi decât o veste foarte bună: acum că informaţiile despre sezonul 5 al celui mai iubit serial din lume au început să se înmulţească, poate este momentul să vezi ce va urma. Şi, de ce nu, să-ţi împrospătezi amintirea primelor cărţi.

Dacă totuşi povestea Game of Thrones vă este foarte familiară (cam greu, având în vedere cât de complexă este, dar suntem convinşi că pentru fanii adevăraţi este foarte probabil), vă recomandăm de asemenea reducerea excelentă de care beneficiază pachetele Nemira. Până la 50% discount la cele mai cunoscute serii de autor aflate în portofoliul Nemira, incluzând Jocurile foamei (continuarea filmului de mare succes se apropie, aşa cum ştiţi), dar şi Turnul întunecat, Dune sau Întoarcerea acasă.

Este vremea pentru promoţii ca la carte!

Weekend promo 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *