Scriitoarea Cecily Von Ziegesar, despre personajele ei preferate din Gossip Girl

Cicily Von Ziegesar Gossip GirlProbabil că fanii seriei de cărți Gossip Girl s-au întrebat până acum ce crede despre personaje chiar autoarea cărților, Cecily Von Ziegesar. Într-un interviu, autoarea popularei serii de cărți a fost întrebată despre preferințele ei dintre personajele din Gossip Girl.  Astfel, Cecily Von Ziegesar a spus  că personajul ei favorit atât din cărți, cât și din serialul inspirat de ele, este și va fi mereu Blair. ”Îmi place cât de impulsivă și pasională e, iubesc imaginația, egoismul și temperamentul ei. Niciodată nu mă voi sătura să scriu despre Blair. Cu ea, orice e posibil.” Totuși, autoarea a spus că, referindu-se doar la serial, preferatul ei e Chuck, mai ales în primele sezoane. ”Nimeni nu poartă un costum albastru cambrat din trei piese precum Chuck Bass.

Cecily Von Ziegesar a mai spus că personajele care îi seamănă cel mai mult sunt Dan și Blair. Întrebată cum ar potrivi personajele din Gossip Girl în viața ei, autoarea a răspuns că ar prefera-o pe Serena ca cea mai bună prietenă, pentru că e loială, iar pe Chuck îl vede ca pe dușmanul ideal. Probabil s-ar căsători cu Nate, pentru că e ”drăguț și prostuț” sau cu Dan.

Cât de multă ficțiune este în cărțile Gossip Girl și cât de multe asemănări cu realitatea? Cecily Von Ziegesar a mărturisit că a folosit nume și prenume de la oameni pe care i-a întâlnit în școala privată în care a învățat, dar personalitățile și situațiile sunt pur ficționale. ”Am o imaginație destul de vie”, a mai spus autoarea.

Care  e personajul tău prferat din Gossip Girl?

 

2 Commentarii

  1. geany 11/06/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *