Jocurile Foamei, de Suzanne Collins – într-un nou design

Orice revoluție începe cu o scânteie. Jocurile Foamei, de Suzanne Collins, bestseller internațional & un adevărat fenomen mondial, serie disponibilă acum într-un design nou și fresh, în ARMADA.

Pur și simplu am citit fără să mă pot opri!

Stephen King

Jocurile foamei

EXISTĂ O SINGURĂ REGULĂ: UCIDE SAU VEI FI UCIS!

Tu cât ai supraviețui singur în sălbăticie când ceilalți fac tot ce potca să nu apuci dimineața următoare?

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord, se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic și sângeros, Jocurile Foamei.

Douăzeci și patru de adolescenți sunt luați de lângă familiile lor și aruncați într-o luptă pe viață și pe moarte, televizată în direct și urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat și… viu.

Cine și cu ce sacrificii va câștiga cursa pentru supraviețuire?


Sfidarea

ORICE REVOLUȚIE ÎNCEPE CU O SCÂNTEIE

Katniss și Peeta au câștigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima oară în istorie regulile Capitoliului.

Reveniți în Districtul 12, convinși că au câștigat o viață sigură și decentă pentru ei și familiile lor, cei doi speră că va urma o lungă perioadă de pace. Dar, chiar înainte să apuce să pornească în nemilosul Tur al Învingătorilor, apar zvonuri despre o revoltă printre locuitorii districtelor. Iar în ochii conducătorilor, ei doi sunt inspirația acestei rebeliuni.

Dacă nu vor reuși să convingă Panemul că sunt în continuare îndrăgostiți nebunește, consecințele ar putea fi dezastruoase…

O lectură la fel de pasionantă, chiar mai pasionantă decât primul volum, pentru că acum ești deja foarte atașat de personaje. Iar intriga este incredibilă. Nu vei avea somn odată ce ai deschis cartea. Sfatul meu este să o începi dimineața și să anulezi orice program din acea zi!

Stephenie Meyer

Revolta

NIMIC NU TE POATE PREGĂTI PENTRU SFÂRȘIT

Katniss a supraviețuit calvarului de la Jubileul Pacificării și, împreună cu familia ei și cu Gale, este la adăpost în Districtul 13. Dar, în haosul final al jocurilor, Peeta a căzut prizonier în mâinile conducerii Capitoliului, iar președintele Snow îi pregătește o soartă aparte.

Succesul rebeliunii care a cuprins întregul Panem depinde acum de Katniss. Oare va accepta să joace rolul de pion pe tabla puterii și să fie responsabilă pentru nenumărate vieți și pentru viitorul tuturor districtelor? Ca să facă asta, trebuie să-și depășească furia și neîncrederea și să devină, cu adevărat, Gaița-Zeflemitoare.

Trilogia aceasta amintește de pasiunea politică din 1984, de violența memorabilă din Portocala mecanică și de imaginația exuberantă din Cronicile din Narnia sau Harry Potter.

New York Times

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *