Sunteți gata să vă întoarceți în Panem?

Dragi fani „Jocurile foamei”, știm că așteptarea este grea, dar încă puțin și în toamnă ajunge în cinematografele din România noul film bazat pe ultima carte a lui Suzanne Collins – „Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare”.

Save the date: 17 noiembrie, 2023

Ce știm până acum legat de film?

Lionsgate a postat trailerul, iar bucuria & entuziasmul pe care le-am simțit pe parcursul seriei „Jocurile foamei” au revenit!

Continentul Panem ne așteaptă și suntem mai mult decât pregătiți să ne aventurăm în noul film!

Experimentați povestea dinainte de trilogia „JOCURILE FOAMEI”!

Cu 64 de ani înainte ca Katniss Everdeen să se ofere voluntară pentru Tribut și cu decenii înainte ca Coriolanus Snow să devină tiranicul Președinte al Panemului, în „Balada șerpilor și păsărilor cântătoare” îl urmărim pe tânărul Coriolanus (Tom Blyth), care este ultima speranță pentru linia sa în declin.

Cu propria existență amenințată, Snow este obligat să îi fie mentorul lui Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), un tribut din săracul District 12. Dar după ce farmecul lui Lucy Gray captivează audiența din Panem, Snow vede o oportunitate de a schimba soarta lor.

Cu toate eforturile depuse pentru a menține balanța, Snow se unește cu Lucy Gray pentru a întoarce șansele în favoarea lor.

Luptându-se cu intuiția sa între bine și rău, Snow pornește într-o cursă contra cronometru pentru a supraviețui și a dezvălui dacă va deveni în cele din urmă o pasăre cântătoare sau o șarpe.

Ce personaje și actori regăsim în film?

Tom Blyth îl va înlocui pe Donald Sutherland, interpretându-l pe Coriolanus Snow în tinerețe și Rachel Zegler aduce la viață personajul Lucy Gray Baird.

În rolul lui Tigris Snow, verișoara lui Coriolanus, va fi Hunter Scafer, Dr. Volumnia Gaul va fi interpretată de către căștigătoarea de Premii Oscar, Viola Davis, și Peter Dinklage îl va juca pe Casca Highbottom.

Lionsgate
Lionsgate

Lionsgate a declarat că filmul „Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare” este regizat de Francis Lawrence, cel care a regizat anterior filmele „Jocurile foamei”, și scenariul este scris de Michael Arndt.

Dacă vreți să vă reîmprospătați memoria sau pur și simplu vă este dor de univers lui Suzanne Collins, puteți citi seria Jocurile foamei, disponibilă pe nemira.ro sau puteți încerca audiobook-urile și ebook-urile seriei, ambele disponibile pe AudioTribe.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *