Ecranizarea “Turnului Întunecat” de Stephen King, un proiect realizabil!

Deși prin luna Iulie a acestui an începeam să îmi pierd orice speranță de a mai vedea ecranizarea “Turnului Întunecat” pe ecrane, de 2 zile au început să apară din ce în ce mai multe știri îmbucurătoare pe internet!

Se pare că producătorul Brian Grazer s-a luptat în tot acest timp pentru implementarea proiectului, care nu va însemna doar ecranizarea sub forma a unei trilogii (cel mai posibil) pentru marile ecrane, ci și adaptarea poveștii pentru o serie limitată de episoade pentru TV, cu sprijinul HBO!

Problemele majore ce au dus la o asemenea întârziere au ținut, evident, de lipsa finanțărilor externe și dimensiunea bugetului. Cu toate că au fost nevoiți să îl reducă cu 45 milioane de dolari, Grazer este foarte mulțumit de cum se anunță întregul proiect, în special finalul! În plus, cu puțin noroc și putere de convingere din partea producătorului, Javier Bardem va rămâne în rol principal, drept “ultimul nostru pistolar”, Roland Deschain.

După multitudinea de interviuri acordate și constanta asigurare a producătorului Brian Grazer că întregul proiect “Turnul Întunecat” “va fi făcut”, nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea parte de o adaptare cât mai fidelă cărților și că devotamentul acestuia îi va inspira și pe alții să i se alăture!

Mai multe despre cărțile seriei “Turnul Întunecat” puteți afla citind recenziile cititorilor Nemira!

Care dintre volumele seriei “Turnul Întunecat” v-a plăcut cel mai mult?

[polldaddy poll=5618299]

3 Commentarii

  1. VegetaMirel 27/10/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 28/10/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *