Suspans…

Încă de ieri am inaugurat o nouă promoţie, intitulată “La limita suspansului“, sau, cum a botezat-o colegul meu Horia, “Să mori de plăcerea lecturii” 😀 Sigur că nu dorim răul nimănui, ci, dimpotrivă, să-i placă ce citeşte.

Acestea fiind spuse, declar deschis sezonul de vânătoare: toate cărţile din colecţia Suspans, cu excepţia ultimelor patru noutăţi, se vor bucura timp de două săptămâni de 35% reducere, în perioada 9-23 martie.

Cum v-am obişnuit, cine scrie în această perioadă despre o carte din colecţia sus-numită primeşte una în dar. Condiţiile rămân aceleaşi cu cele enunţate aici. Cu alte cuvinte, campania “Scrie ca să primeşti o carte” a ajuns la a treia ediţie, doar numele promotiei este acum altul.

O alta noutate: promoţia va cuprinde şi microblogul nostru de pe twitter.com. Avem acolo un anunţ (ultimul micropost), iar primii cinci care îl vor prelua (adică îl vor anunţa şi ei) vor primi o carte. Ştiu, cei care scriu o recenzie s-ar putea supăra. Cine e pe twitter trebuie să scrie maxim 140 de caractere, cine scrie o recenzie, minim 400 de cuvinte. Dar pe twitter numărul de cărţi este limitat, pe când pentru recenzii nu avem nici o limita 😀

Dintre colecţiile editurii, Suspans este cea mai bogată ca număr de titluri, de aceea cred că aveţi de unde alege. Iar titlurile se încadrează şi ele în mai multe genuri: literatură poliţistă (Dorothy L. Sayers, Rodica Ojog-Braşoveanu, Peter James, Iain Pears etc.), thriller (Jack White, Patricia Cornwell, William Dietrich, Raymond Khoury etc.) sau horror (unde îl avem pe maestrul Stephen King, dar şi James Herbert, Andreu Martin sau Matthew Scott Hansen), astfel încât nimeni nu va rămâne nemulţumit.

Cărţi sunt, autori premiaţi şi de succes sunt, nu-mi rămâne decât să vă urez lectură plăcută!

51 Commentarii

  1. mircea 10/03/2009 Reply
  2. voicunike 10/03/2009 Reply
  3. feeria 11/03/2009 Reply
  4. voicunike 11/03/2009 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *