Titluri de-a dreptul “fierbinți”!

Pentru că ieri v-am vorbit puțin despre viitoarea apariție a volumului “Încleștarea Regilor” în format Hardcover iar apoi v-am invitat să intrați în tragerea la sorți pentru primele 3 exemplare care vor fi scoase din tipar, astăzi vă îndemn să încercăm ceva cu totul diferit!

Exotica: șapte zile de Kama Sutra, nouă nopți de povești arabe

Este vorba de proaspăt apăruta carte la Editura Nemira, care are un titlu cât se poate de sugestiv pentru conținutul său – “Exotica: șapte zile de Kama Sutra, nouă nopți de povești arabe” de Eden Bradley. De astăzi o puteți găsi în colecția Erotikos, având și reducerea tradițională a categoriei de noutăți, de 20%. Veți întâlni, printre paginile cărții, locul tainic al senzualităţii şi ispitelor, unde vă puteţi lăsa în voia celor mai ascunse fantezii. Pasiunea ajunge la rang de lege când visurile nebănuite se descătuşează…

Chiar dacă ați mai citit cărți cu subiecte similare, chiar dacă nu, haideți să discutăm în secțiunea de comentarii despre romanele în care ați întâlnit primele paragrafe care v-au făcut să vă îmbujorați puțin sau… puțin mai mult. Eu îmi aduc aminte de finețea descrierilor din “Maitreyi” al lui Eliade, dar și de șocul pe care l-am avut citind pentru prima oară un roman scris de Ryu Murakami. Era amuzant și totuși simțeam adrenalina riscului de a fi descoperiți, atunci când colegii de clasă dădeau din mână în mână cartea pe sub bănci, în timpul orelor, recomandându-și paginile cele mai interesante.

Prin urmare, cu puțin curaj și efort de răscoli amintirile lecturilor de demult, vă aștept cu nerăbdare să facem schimb de impresii și titluri cât mai “fierbinți”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *