Cartea ta de vacanţă te duce în Gran Canaria!

vacantadevis1

Asa cum v-am obişnuit la tombola verii 2008, când Daniel Bota din Arad şi-a făcut vacanţa în Tenerife, şi la tombola Gaudeamus 2008, când Petrescu Marilena a petrecut Revelionul în Egipt, noi ne preţuim foarte mult cititorii şi ne bucurăm să le facem cât mai multe surprize.

Astfel că oferim din nou fiecărui cititor fidel Nemira şansa unei vacanţe de vis! De data aceasta, destinaţia de vacanţă este insula Gran Canaria. Tot ce trebuie să faceţi este să ne vizitaţi în cadrul Târgului de Carte Bookfest 2009 (Pavilionul 14, Complexul Romexpo) şi să cumpăraţi o carte Nemira (sau, şi mai bine, mai multe!). Puteţi câstiga o vacanţă de opt zile pentru două persoane în insula Gran Canaria sau 3 seturi de cărţi în valoare de 500 de lei.

Denumită şi “insula-continent”,  face parte din Arhipelagul Insulelor Canare care oferă cea mai mare varietate de peisaje şi clima permanentă de primavară-vară. Dacă vreţi să vedeţi plantaţii de banane şi rodii, peisaje montane minunate sau doar să leneviţi la soare pe o plajă superbă (citind relaxat dintr-o carte Nemira, evident!) – aceasta este destinaţia perfectă de vacanţă!

Poate vă amintiţi, la întoarcere, să trimiteţi şi celor care trudesc cu literele şi care nu au fost la fel de norocoşi (adica noi 😛 ) fotografii şi poveşti despre zilele şi nopţile fantastice din Gran Canaria 🙂

Vacanţa este oferită de sponsorul nostru drag Cocktail Holidays

Nu uitaţi să păstraţi bonul fiscal primit pentru a putea face dovada eligibilităţii, iar regulamentul oficial este disponibil aici.

8 Commentarii

  1. geoorgeta 20/06/2009 Reply
  2. Vlad Puescu 20/06/2009 Reply
  3. Bogdan 21/06/2009 Reply
  4. Vlad Puescu 22/06/2009 Reply
  5. Skandalouz 23/06/2009 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *