Trailerul oficial pentru Total Recall a fost lansat!

Aşa cum vă spuneam aici, în vara acestui an atât fanii lui Philip K. Dick, cât şi amatorii filmelor pline de adrenalină se vor bucura de un remake al filmului Total Recall.

Ecranizat pentru prima oară în 1990, cu Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone şi Michael Ironside în rolurile principale, filmul este bazat pe povestea Amintiri Garantate (apărută la Editura Nemira în cadrul volumului Furnica electrică).

Şi de această dată, filmul va avea în distribuţie nume la fel de celebre: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Bryan Cranston şi Jessica Biel.

Între timp, a fost lansat şi trailerul oficial:

[embeded: src=” http://www.youtube.com/v/sWMhADqlPYg?version=3&feature=player_detailpage” width=”580″ height=”340″ ]

Pentru Douglas Quaid (Colin Farrell), dorinţa cea mai de preţ este să-şi amintească de o existenţă, desigur falsă, de super-spion. Doar că procedura de inserare a amintirilor sfârşeşte prost, iar Quaid se va trezi vânat de autorităţile controlate de cancelarul Cohaagen, liderul lumii libere. Ajutat de o frumoasă rebelă (Jessica Biel), Quaid trebuie să găsească un grup de rezistenţă ascuns în subteran, doar că graniţa dintre fantezie şi realitate devine tot mai neclară…

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *