Ultimele 2 episoade din Under the Dome se apropie!

subdomm

Mai sunt două episoade din serialul Under the Dome creat după cartea Sub Dom de Stephen King şi ne luăm la revedere de la primul sezon.

Episodul 11 a dat startul unei avalanşe de crime, intrigi şi drame, multe dintre personajele noastre preferate aflându-se în pericol. Barbie ajunge din nou în prim plan, de această dată într-un rol negativ, din cauza lui Big Jim. Maxine, o infractoare ce a reuşit să-i şantajeze şi pe Barbie şi pe Big Jim, pare a conduce oraşul prin petrecerile pe care le dă. Big Jim încearcă să scape de ea, de aceea merge la casa acesteia pentru a-i afla secretele. Aici o întâlneşte pe mama lui Maxine pe care o şi omoară. Între timp, Barbie o confruntă pe Maxine şi îi spune că nu va mai lucra pentru ea, fapt ce o determinăpe Maxine să se răzbune împuşcând-o pe Julia, fix în momentul în care Joe, Norrie, Angie şi Junior vroiau să o contacteze (ea ar fi fost cea în care mini-domul avea încredere).

Da, lucrurile devin din ce în ce mai tensionate. Linda, şeriful oraşului, a aflat de operaţiunea “Propanul” în care au fost amestecaţi Big Jim şi Duke. Big Jim încearcă să-i abată atenţia de la acest subiect spre Barbie, acuzându-l pe acesta de moartea soţului Juliei şi chiar de încercarea de a o ucide pe Julia.

Cu toate aceste evenimente desfăşurându-se, Domul dă startul unei furtuni puternice, punând în pericol viaţa personajelor noastre. Furtuna pare a fi cauzată de Junior care a abandonat grupul celor 4 care pot “comunica” cu Domul. În momentul în care acceptă să revină în grup, furtuna se domoleşte.

Barbie reuşeşte să o salveze pe Julia, apoi pleacă împreună cu Big Jim să pună capăt acţiunilor lui Maxine. Aceasta îi prinde, împreună cu unul din angajaţii ei, dar situaţia se schimbă în favoarea lui Big Jim şi Barbie, aceştia reuşind să scape. Acum Maxine se vede ameninţată cu arma la tâmplă de către Big Jim şi Barbie. Big Jim îi omoară pe Maxine şi pe angajatul său, iar imediat intenţionează să îl omoare şi pe Barbie. Apare Linda. Big Jim aruncă toate crimele asupra lui Barbie care reuşeşte totuşi să fugă.

Big Jim anunţă la radio că trebuie să se ferească de Barbie, acum fugar. Cei 4 comunicatori, Joe, Norrie, Angie şi Junior ajung într-un punct esenţial al Domului şi îl ating. Toţi au aceeaşi halucinaţie, a lui Big Jim de cealaltă parte a Domului, cu răni de cuţit. Aceştia interpretează că trebuie să îl omoare pe Big Jim şi aşa poate reuşesc să elimine Domul.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *