Un nou titlu Raymond Chandler, de mâine la chioşcurile de presă!

Când începi să citeşti Doamna din lac, de Raymond Chandler, minutele aleargă pe lângă tine într-o cursă nebunească spre linia de finish: dezlegarea misterului. Povestea începe cu acelaşi Marlowe preluând ceea ce la prima vedere pare un simplu caz de dispariție. Treptat însă, se dovedeşte că respectiva persoană este soția unui magnat din Los Angeles, o doamnă înclinată spre aventuri amoroase, în jurul căreia orbitează escroci, posibili criminali, mafioți și polițiști corupți. Bineînţeles, toate aceste elemente devine piese într-un joc de șah pe care Philip Marlowe este nevoit să îl câștige.

Nu uitaţi: ca în fiecare săptămână, puteţi cumpăra această carte de la chioşcurile de presă, împreună cu ziaru Libertatea. Şi tot ca în fiecare săptămână, o poză făcută împreună cu această carte îţi poate aduce o invitaţie dublă la Hollywood Multiplex pentru premiera săptămânii!

Campania Raymond Chandler este susţinută de B365.ro, Magic FM şi Hollywood Multiplex. Cartea „Doamna din lac” poate fi cumpărată marţi, 21 octombrie, de la chioșcurile de presă, împreună cu ziarul Libertatea.

Doamna din lac 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *