Vă aşteptăm la Festivalul Body Mind Spirit!

Aşa cum ştiţi, în perioada 1 – 3 martie, la Sala Palatului, are loc Festivalul Body Mind Spirit. Realizat pentru prima data in anul 2007, Body Mind Spirit Festival se află la a IX-a editie şi a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personală din România.

Editura Mistica este prezentă la acest eveniment cu o ofertă bogată, ce cuprinde volume care au făcut încojurul lumii, reprezentând cele mai semnifictive titluri din domeniile dezvoltării personale, ale sănătăţii şi creşterii calităţii vieţii, ale cunoaşterii şi dezvoltării spirituale.

Fidelă misiunii sale de a îmbogăţi cunoaşterea dincolo de limitele ei raţionale, pentru o mai bună percepţie a universului în care trăim, dar şi a propriei noastre fiinţe, Mistica oferă publicului participant la Festival pe lângă reducerile de 25% /titlu şi pachete cadou cu reduceri speciale, precum şi o ofertă de 2+1.

Manualul de Reiki ne învaţă în primul rând cum să ajungem la o stare de pace şi echilibru  folosind tehnicile respiraţiei, în timp ce volumul Iluminarea. 37 de trepte se adresează în principiu tuturor celor care sunt înclinaţi spre a-şi îmbogăţi viaţa spirituală.

Prinşi în vârtejul halucinant al vieţii de zi cu zi, acuzând stresul pentru orice simţim că nu este în regulă cu noi, fizic sau psihic, obişnuiţi să căutăm soluţii oriunde altundeva decât înăuntrul nostru, uităm că, de cele mai multe ori, suntem făuritorii propriei noastre nenorociri, ca să îl parafrăzam pe André Maurois. De aceea, Editura Mistica oferă cititorilor săi o colecţie specială de cărţi care ne învaţă să ne conectăm la propriul sine, să ne înţelegem, să găsim un punct de pornire în drumul nostru către armonie şi o punte între două lumi: cea care ne apasă şi cea care ne face fericiţi.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *