45% reducere generală pe nemira.ro: prinde ultimul tren de reduceri al verii!

600p400

Există câteva cărţi în acest moment care sunt pe buzele tuturor cititorilor: Lumea de gheaţă şi foc, Outlander şi The Witcher. Toţi vor să afle ultimele noutăţi despre acestea şi de asemenea să citească cele mai noi recenzii în ce le priveşte. Dar asta nu este tot: de fapt întreg portofoliul Nemira este la mare căutare, iar acesta are acum nici mai mult nici mai puţin de 45% reducere. INTEGRAL!

furnicile-c1Asta înseamnă, bineînţeles, că şi un bestseller precum seria Furnicile poate fi găsit acum la un preţ mult mai convenabil, motiv pentru care vă recomandăm să-l treceţi pe lista de lectură cât mai repede. Cele două volume propun o perspectivă absolut fascinantă asupra felului în care vedem lumea, coborând punctul de vedere la nivelul acestor fiinţe datorită cărora oamenii îşi reconsideră de fiecare dată adevărata poziţie în cadrul existenţei. Asta ca să nu mai spunem că ambele volume au fost recenzate foarte pozitiv de toţi cei care le-au citit, atât în România cât şi peste hotare.

gabrielle-zevin---viata-de-poveste-a-lui-a.jIar dacă romanele science-fiction nu sunt neapărat preferatele tale, nu uita: reducerea se aplică integral! Motiv suficient de bun pentru noi să-ţi recomandăm cărţile colecţiei Babel, dintre care o vom scoate în evidenţă pe una dintre cele mai preferate de public: Viaţa de poveste a lui A.J.Fikry, o carte al cărui personaj principal nu are însă o viaţă chiar aşa cum şi-o imaginase. Soţia sa a murit, librăria lui are cele mai slabe vânzări din istorie, iar acum a rămas şi fără cel mai de preţ obiect din lume, o ediţie rară a poemelor lui Edgar Allan Poe. Asta până când un pachet misterios apare într-o seară în librărie, iar viaţa lui A.J. Fikry se schimbă complet din clipa aceea.

Vă dorim lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *