Iat-o pe fiica lui Stannis din următorul sezon Urzeala Tronurilor

kerry ingramVă spuneam în urmă cu puțin timp că producătorii serialului Urzeala Tronurilor au anunțat că vor fi personaje noi în următorul sezon al producției TV. Ei bine, un rol a fost deja distribuit. Este vorba de rolul fiicei lui Stannis Baratheon, care îi va aparține actriței Kerry Ingram.

Tânăra actriță este de origine britanică și este cunoscută pentru rolul său în muzicalul Matilda, pentru care a luat și un premiu Oliver. În plus, a jucat și în noua ecranizare cinematografică Mizerabilii, care va avea premiera în decembrie, alături de Hugh Jackman, Russel Crowe și Anne Hathaway.

Kerry Ingram este entuziasmată că va avea un rol în Urzeala Tronurilor. Ea a scris pe Twitter: ”abia aștept să încep filmările pentru Game of Thrones”. Voi ce credeți, se va potrivi în Westeros?

În plus, nu uitați de surpriza de la Nemira! Intră luni în Librăria Virtuală Nemira pentru a descoperi o ofertă specială la cărţile din Saga Cântec de Gheaţă şi Foc.

Iar dacă vreţi să vă puneţi la curent cu intrigile din regat sau să aflaţi informaţii interesante despre autorul cărţilor, George Martin, puteţi vizita Westeros.ro.

 

 

 

1 Comentariu

  1. Mikey 05/06/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *