Bărbaţii sunt nişte porci

Colecţia conţine un număr de 14 povestiri inspirate din realitate, ai căror protagonişti sunt oameni obişnuiţi.

Am presupus, din cauza titlului, că în toate povestirile (poate poveşti de dragoste?) va exista un personaj negativ care, evident, este bărbat şi care va dovedi că aceştia sunt într-adevăr nişte porci. Greşit!

Temele abordate sunt foarte diverse. Am citit poveştile unor oameni simpli: bătrâni care încearcă să supravieţuiască cu o pensie amărâtă, o adolescentă care are probleme în dragoste, o pensionară care trece printr-o adevărată aventură atunci când decide să se recăsătorească, o femeie care dă anunţ în ziar în speranţa că va găsi un partener pentru Revelion, o tânără care trece prin clipe de coşmar după ce îşi află viitorul de la o ghicitoare, un cuplu înstărit care descoperă că un tablou i-a fost furat după o petrecere, o patroană de bordel care încearcă să ascundă o crimă şi multe altele.

Pagini pline de suspans, presărate cu mult umor, scrise într-un ritm alert, care culminează de multe ori cu un final neaşteptat (dar verosimil!). Rodica Ojob-Braşoveanu a făcut o treabă excelentă cu această colecţie de povestiri, care au loc atât înainte, cât şi după Revoluţia din ’89.

Momentan, cartea se găseşte doar în format electronic, la preţul de numai 9,9 RON şi este în topul celor mai vândute e-book-uri din această lună!

Nu uitaţi că săptămâna aceasta puteţi profita de o reducere de 40% pentru toate cărţile Rodicăi Ojog-Braşoveanu publicate în print la editura Nemira!

Considerată marea doamnă a literaturii poliţiste româneşti sau Agatha Christie a României, autoarea a publicat peste 30 de romane, în majoritate poliţiste, dar şi câteva istorice şi unul science fiction.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *