„Călătorii în timp“, aproape de librării

Calatorii in timpZece autori români de literatură science fiction se întâlnesc într-un volum de proze scurte pe o temă inepuizabilă: timpul și limitele lui.

Volumul „Călătorii în timp“, antologie de povestiri SF realizată de Antuza Genescu și publicată de Editura Nemira în colaborare cu Societatea Română de Science Fiction și Fantasy, va ajunge în librării la începutul lunii aprilie.

Cartea cuprinde povestiri incitante semnate de zece autori: Liviu Radu, George Lazăr, Cristian-Mihail Teodorescu, Aurel Cărăşel, Ioana Vişan, Ştefana Cristina Czeller, Sergiu Someşan, Daniel Haiduc, Mircea Liviu Goga și Silviu Genescu. În paginile ei cititorii vor descoperi popoare pierdute, giumbușlucuri care te scop din timp, întâmplări și personaje pentru care timpul, timpii și timpurile iau forme neobișnuite.

Antuza Genescu, realizatoarea volumului, a inventariat în cuvântul înainte calitățile prozelor cuprinse în volum: „darul de a povesti, fie la persoana întâi, fie la a treia, astfel încât să-l laşi pe cititor cu gura căscată, incapabil să respire dacă nu află cum se termină povestirea; fineţea intelectuală, care-ţi stârneşte foamea de cultură, dorinţa de a pune mâna pe cărţi;

Citeşte conttinuarea pe EVZ.

Mai mult, vă invităm să citiţi un fragment din povestirea „Între cer și pământ“ din volumul „Călătorii în timp“ pe Epoca.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *