Am primiti multe definiţii interesante ale seducţiei, dar am ales trei pe care le vom premia cu câte un volum “Cum să cucereşti pe e-mail, Messenger şi Facebook”. Câştigătorii sunt:
1. Torcatoru Elena Cristina, care ne-a spus că “Seducţia este ca un cântec de sirene care ademeneşte bărbatul şi-l farmecă pentru a vedea doar ce e bun şi frumos la o femeie”.
2. Bumbaru Daniel consideră că “Seducţia este, desigur, o formă de putere. De vreme ce pot să duc pe cineva de partea de care vreau eu sau de vreme ce-l pot convinge să meargă de acea parte, înseamnă că am asupra lui putere”.
3. Diana B. ne-a mărturisit că “Seduc’ia reprezintă momentul maxim în care o persoană îşi exercită toate simţurile pentru a-i capta atenţia persoanei care i-a căzut în plasă”.
Felicitări! Veţi fi contactaţi via e-mail pentru a intra în posesia premiului.
Campania de cucerire nu se opreşte aici! Azi venim cu noi sfaturi pentru voi, sfaturi aduse direct de autorul volumului “Cum să cucereşti pe e-mail, Messenger şi Facebook”, Dan Rădoiu. Priviţi clipul de mai jos şi lasaţi un comentariu, până mâine la ora 15.00, prin care să răspundeţi la întrebarea: Care sunt avantajele interacţiunii în mediul virtual?
Vom alege un singur câştigător şi îl vom premia cu un volum “Cum să cucereşti pe e-mail, Messenger şi Facebook”, de Dan Rădoiu + o lumânare parfumată de la Yankee Land.
Tweet
Comunicarea virtuala si in special relatiile legate pe internet sunt din ce in ce mai dese in ultima perioada, in ultimii ani. Privind in ansamblu putem gasi mii de motive si de avantaje pro comunicarea virtuala incepand de la faptul ca datorita internetului nu mai suntem singuri avem cu cine sa ne impartim serile tarzii si noptile tacute, vorbind, chatuind, comunicand si cunoscand diverse persoane…sau poate chiar asta ne transforma in oameni solitari incapabili sa purtam discutii decat din spatele unui monitor. Da avem avantajul ca putem fi oricine dorim…dar pe de alta parte si cei cu care vorbim pot fi cine doresc ei…si realitea ne-a dovedit in felurite randuri ca ceea ce ne dorim noi si ceea ce isi doresc ei cand ajungem fata in fata nu duce la compatibilitate. Sa luam de exemplu cazul lui Teo Trandafir pentru ca este la o adica un personaj public. Si-a cunoscut sotul pe internet, dragoste mare, relatia perfecta pana ce s-au casatorit si au inceput efectiv sa traiasca in mediul real nu in cel virtual si atunci s-a ajuns la despartire. Imaginatia omului este foarte mare si este capabila sa creeze prototipuri umane perfecte din spatele monitorului dar realitatea ne-a dovedit ca nu exista perfectiune si ca ar trebui sa ne multumim cu ceea ce ni se ofera pentru ca e in final mai trainic.
Da comunicarea pe internet ofera avantaj pentru cei despartiti de distante mari, poate constitui chiar o modalitate de a spage monotonia in cuplu…se pare ca cyber-sexul este din ce in ce mai la moda si poate oferi placeri nebanuite intre partenerii care au o relatie solida.
Ceea ce incerc sa zic este in final ca nu trebuie sa inlocuim comunicarea face to face cu comunicarea face to facebook desi ne putem bucura de a doua pentru a o alimenta pe prima.
Iertare ca am scris de doua ori, dar nu am vazut mesajul meu pe care l-am trimis.
Interactiunea pe internet are si avantaje si dezavantaje.Avantajele sunt detule si aceasta face ca,multi dintre noi sa interactionam ,urmarind interese diverse,acesta fiind unul din rosturile importante ale internetului.Nu suntem vazuti ,doar daca dorim,nu conteaza varsta,putem intreba orice,fara prejudecati.Internetul este un prieten nevazut ,caruia putem sa-i cerem orice,pe umarul caruie putem sa plangem sau sa ne afisam bucuria,un prieten care ne alunga singuratatea.
Avantaje: multe cunostinte noi,posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor
In interactiunea online prefer mereu sa vad partea frumoasa: elementul de noutate, misterul si emotia de a descoperi cum este sau ce-l motiveaza pe celalalt. Cred ca in esenta a cuceri pe cineva online nu este altfel decat in viata reala. O persoana care dispune de carisma si umor in viata reala va fi la fel si in virtual. Putem masca defecte fizice in mediul virtual insa nu si ceea ce ne defineste.
Mentinerea unei relatii necesita sentimente puternice si multe compromisuri, indiferent daca relatia a inceput virtual sau nu.
Avantajul comunicarii online inaintea intalnirii “in real” este faptul ca poti manipula oarecum imaginea pe care celalalt si-o face despre tine; poti sa te arati cum vrei sa fii perceput, nu cum esti de fapt. Daca esti constient de niste defecte vei plusa pe calitati, pentru ca persoana respectiva sa-si faca o imagine pozitiva si astfel sa ignore acele defecte cand le va vedea in persoana din fata sa. Autorul considera ca o imagine pozitiva din start (cladita virtual) e mai greu de schimbat cand are loc intalnirea fata in fata. Totusi, exista riscul ca aceasta imagine sa fie foarte diferita de cea reala si persoana respectiva sa se simta pacalita si sa fuga, efectul fiind de fapt contrar.
Pe Internet ,ii facem pe ceilalti sa ne cunoasca asa cum dorim noi .Partenerul de discutie incepe sa-si imagineze, sa-si faca vise….In momentul intalnirii,chiar daca imaginea nu coincide cu “visele” este mai simplu sa-si pastreze imaginea initiala(doar daca dezamagirea nu este prea mare!)
Consider ca atunci cand esti in spatele monitorului ai posibilitatea sa-ti creezi o noua persoana. Barbatul se indragosteste de imaginea pe care tu doresti sa ti-o promovezi.