Cartea de la birou

 

Sursa: wall-street.ro

Circul zilnic cu metroul, iar atunci când nu sunt pierdută printre paginile unui roman, am suficient timp să studiez “piața” lecturilor urbane. Oameni de toate vârstele se îndreaptă spre școală, facultate, serviciu și alte îndatoriri, însă profită de acest timp pierdut pe drumuri și în aglomerația specifică Bucureștiului, citind câte o carte.

 

Doar că astăzi a început să mă macine curiozitatea mai mult ca de obicei… Oare acești cititori urbani se bucură de mici porții de lectură și la birou? Oare și-au ascuns prin sertare cartea aceea pe care se chinuie de atâta timp să o termine în pauzele de masă?

Am avut norocul de-a lungul timpului să ajung prin sediile unor multinaționale, agenții de publicitate, redacții sau diverse organizații non-profit. Nu mă impresionau atât de tare mobilierul extravagant, decorațiunile moderne sau priveliștea de care aveai parte de la etaj, cât mă fascinau micile corpuri de mobilier, cu rol de bibliotecă!

Imaginați-vă cum ar fi să vă petreceți pauzele de la birou, relaxându-vă pentru 15 minute în fiecare dimineață, într-o cameră liniștită, la o cană de cafea și citind o carte pe care nu ați adus-o voi de acasă! Să puteți schimba opinii despre cele citite cu colegii voștri, să vă recomandați între voi titluri, să aveți acces la ebook reader-ul pus la comun sau să așteptați cu nerăbdare noile achiziții. Pentru mine ar fi o adevărată oază de relaxare la locul de muncă!

Care este ultima carte pe care ați citit-o la birou?

[polldaddy poll=5610156]

1 Comentariu

  1. Bivolaru George-Cristian 24/10/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *