Cartea de pe plajă

Update:
Noroc cu site-uri precum random.org, căci altfel ar fi tare greu să aleg între atâtea comentarii frumoase! Haideți să o felicităm pe câștigătoarea concursului, Andreea!

Te voi contacta pe adresa ta de mail pentru a-mi spune ce carte din colecțiile Bonton sau Nemira Damen Tango îți dorești ca premiu!

 

Suntem în mijlocul lunii august iar lumea tot continuă să evadeze pentru câte un weekend (sau mai mult chiar) la mare! Weekend-ul trecut am făcut și eu parte din aglomerația urbană ce a împânzit autostrada și orice drum existent spre Marea Neagră. Însă drumul mult prea lung a meritat, din toate punctele de vedere!

Am stat la cort în camping și, probabil știți cum e, îți ții vecini extrem de aproape, zi și noapte! Dar asta nu mai era o problemă atunci când fugeam pe plajă, cu un prosop, ochelari de soare și o carte după mine. Și mare mi-a fost surprinderea să văd că peste tot pe plajă găseam cititori cu expresii chinuite, din cauza soarelui puternic.

Chiar în grupul nostru citea cineva “Jocurile foamei” de Suzanne Collins. Mi-ar fi plăcut să am și o cameră foto cu mine și să fi surprins iubitorii de lectură într-un cadru atât de frumos. Din fericire, un blog îndrăgit de mine îmi vine ajutor în astfel de momente. Cartea din geantă are și categoria “pe plajă”, așa că vă las cu câteva fotografii simbolice.

Nu în ultimul rând, m-am gândit să vă invit la o discuție plăcută pentru acest weekend.

Concurs:

Vă provoc să fiți visători și să vă gândiți la ambientul plăcut, produs de sunetul valurilor și de agitația copilărească din jurul vostru sau de pe malul apei. Iar acum că v-ați transpus acolo unde trebuie, spuneți-mi într-un comment ce carte de pe Nemira.ro ați citi pe plajă și un foarte scurt “de ce”.

Premiul: Voi oferi prin tragere la sorți o carte la alegerea câștigătorului, din colecțiile Bonton sau Nemira Damen Tango.

Deadline participare: Luni, 22 August 2011, ora 23:59.
Câștigătorul va fi anunțat marți, 23 August 2011, în jurul orei 12:00.

39 Commentarii

  1. Darius 19/08/2011 Reply
  2. cezar 19/08/2011 Reply
  3. LucianP. 20/08/2011 Reply
  4. Andreea 20/08/2011 Reply
  5. Ungureanu Oana 20/08/2011 Reply
  6. Simon Alexandra 20/08/2011 Reply
  7. Palade Dan 20/08/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *