Orașul din afara timpului…

“Orașul din afara timpului” este primul roman publicat de Francisco González Ledesma sub pseudonimul de Enrique Moriel, fiind de asemenea o noutate editorială a colecției Suspans!

Acest thriller polițist, avându-i drept protagoniști pe avocații-detectivi Marcos Solana și asistenta sa Marta Vives, este o aventură palpitantă presărată cu mistere, intrigi, precum și cu cele mai sugestive pasaje menite să ne introducă în atmosfera specifică Barcelonei!

Marta Vives, tânăra avocată ce lucrează pentru Marcos Solana drept asistentă, încearcă să clarifice moartea misterioasă a unui nobil al înaltei societăți din Barcelona. De-a lungul investigației, Marta nu trebuie doar să se confrunte cu forțele răului ce au de-a face cu incidentul, ci va fi implicată și în lupta pentru descoperirea trecutului întunecat al familiei sale, cu o istorie ce se întinde de-a lungul secolelor!

Alături de Marta vom porni într-o călătorie fascinantă, printre umbrele și luminile indiciilor lăsate de “un mort, bineînțeles; un preot catolic și o fotografie veche de aproape o sută de ani, expusă pe unul dintre coridoarele spitalului clinic.” Întrebarea ce ne va măcina pe tot parcursul lecturii este una cât se poate de esențială: ce dovadă avem că Binele învinge întotdeauna Răul?

Temă de discuție:

Ați citit vreo operă literară în care Binele este învins de Rău? Cum vi s-a părut o astfel de carte?

 

2 Commentarii

  1. IB 31/10/2011 Reply
  2. RM 02/11/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *