Cartea verii 2018 – Bărbatul care n-a mai sunat, de Rosie Walsh

Cartea verii 2018 vine de la editura Nemira și colecția Damen Tango – romanul Bărbatul care n-a mai sunat, de Rosie Walsh, este o poveste de dragoste sfâșietoare, umbrită de un secret întunecat:  oricine a așteptat vreodată în zadar să sune telefonul și la capătul liniei să fie persoana iubită va citi cartea cu sufletul la gură.

Cartea se lansează în această vară în Marea Britanie, în Statele Unite ale Americii și în alte peste 20 de țări.

Citește un fragment aici.

Banner Barbatul care n-a mai sunat Cartea verii

Imaginează-ți că întâlnești un bărbat, că petreceți împreună șase zile de neuitat și că te îndrăgostești nebunește de el. Sentimentul este reciproc, o simți cu toată ființa ta. Așa că, atunci când pleacă într-o călătorie și promite să te sune de la aeroport, nu ai niciun motiv să crezi că n-o va face. Dar el nu mai sună. Săptămânile trec, toți prietenii te îndeamnă să-l uiți, dar tu știi că trebuie să i se fi întâmplat ceva, trebuie să existe un motiv pentru tăcerea lui. Și dacă descoperi că există într-adevăr un motiv, că ai avut tot timpul dreptate? Dar că motivul este singurul lucru pe care nu vi l-ați împărtășit unul altuia? Adevărul.

„Un roman ca un puzzle. Sfâșietor și înduioșător în acelaşi timp.“ Jill Santopolo

Rosie Walsh locuiește în Bristol. Sub pseudonimul Lucy Robinson a scris articole pentru revista Marie Claire, despre dragoste și ritualul întâlnirilor. Cu același pseudonim a publicat mai multe romane în Marea Britanie. Bărbatul care nu a mai sunat este prima carte publicată cu numele real, iar drepturile pentru traducere au fost cumpărate în 31 de țări deja. A cântat la vioară într-o orchestră, a făcut yoga, a lucrat la un centru de voluntariat împotirva analfabetismului și e pasionată de gătit, teatru și plimbări pe coastă.


Barbatul care n-a mai sunat 1Impresii de lectură în avanpremieră:

Deşi este un roman de dragoste încărcat din belşug cu suspans, abordează atât de multe subiecte actuale, încât nu ai cum să nu te regăseşti măcar într-o părticică din el. Printre acestea, se numără: felul în care oamenii gestionează doliul, divorţul, infertilitatea, bolile mintale, datoria faţă de familie, problemele adolescenţei, relaţiile nepotrivite, relaţia cu noi înşine şi felul în care ne vedem, felul în care facem faţă unor evenimente neplăcute din trecut etc.

(Laura Frunză)

E genul de roman cu care nu ai cum da greș, are suspans, poveste răsucită și emoție cît cuprinde, iar noi toate/toți am fost părăsiți fără vreo explicație, ne-au murit oameni dragi și am fost în situații care păreau imposibile.

(Petronela Rotar)

Una dintre cele mai frumoase și emoționante romane care ne-au trecut prin mână în ultima vreme, Bărbatul care n-a mai sunat, de Rosie Walsh, este cartea pe care trebuie să o descoperi și tu în această lună. Nu de-alta, dar îți promitem că ne vei mulțumi pentru această recomandare.

(Bianca Sterie, Alist Magazine)

Vă invit să descoperiți Bărbatul care n-a mai sunat, o poveste care se construiește pe parcurs, din bucăți, ca și cum ai îmbrăca un corp gol de manechin cu cele mai frumoase haine pe care le-ai găsit în magazin și, odată ce ai terminat, te depărtezi puțin să-ți admiri reușita.

(Literatura pe tocuri)

Știți cum e conceput? Ca un labirint. Eu așa l-am perceput. Sunt zeci de căi către ieșire și pornești pe fiecare plin de speranță și convins că acela este drumul. Exact când crezi că ești aproape, dai peste o fundătură. Un lucru la care nu te-ai fi gândit. Te întorci și spui „ei, bine, la asta nu m-am așteptat”. Simți fiorii dați de starea de euforie care te cuprinde, simți suspansul și misterul năvălind peste tine și peste drumul nou pe care îl începi. Construit cu migală, sensibil și fragil ca o pânză de păianjen, romanul acesta ți se insinuează în suflet fără să îți dai seama.

(Anca și cărțile)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *