Cinci titluri Nemira nominalizate la Premiile Vladimir Colin 2014

Vineri, 11 iulie, de la 18.30 va avea loc decernarea Premiilor „Vladimir Colin“ pentru literatura română de Science Fiction & Fantasy, ediţia a VI-a. Cititorii pasionaţi de SF sunt aşteptaţi la Ceainăria ArCub din Bucureşti, pe strada Batiştei, nr. 14.

Nominalizările pentru categoriile Roman SF, proză scurtă SF, Roman Fantastic, Proză scurtă Fantastică, Non-ficţiune, Texte de frontieră au fost făcute de juriul format din: Cornel Robu (preşedintele juriului), Cătălin Badea-Gheracostea, Sebastian A. Corn, Lucian Vasile Szabo şi George Ceauşu.

Cinci titluri de la Editura Nemira sunt nominalizate la premiile de anul acesta: Ana-Veronica Mircea, Floarea de loldilal (2012) şi Marian Truţă, A doua venire (2013) la categoria Volum de proză scurtă SF, Liviu Radu cu Golem, Golem (2014) la categoria Volum de proză scurtă fantastică şi cu Armata moliilor (2012) la categoria Roman fantastic, Cristian-Mihail Teodorescu, “Transparenţi şi Semiconductori”, povestire cuprinsă în antologia Călătorii în timp, editor: Antuza Genescu (Nemira, 2013) la categoria Texte de frontieră.

 

Vă aşteptăm vineri la decernarea premiilor pentru a vedea care dintre cărţile voastre preferate de la Nemira câştigă marile premii la categoriile lor.

600p400

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *