Credeai că ştii totul despre Rodica Ojog Braşoveanu? 6 titluri INEDITE te vor aştepta la chioşcurile de presă în săptămânile ce urmează!

600p400

Dragi prieteni, marea autoare Rodica Ojog Braşoveanu a fost, într-adevăr, o autoare prolifică, opera ei numărând peste 30 de romane. În fapt, se poate spune că puţine figuri din istoria literaturii române au avut parte de atât de multă vitalitate scriitoricească.

ancheta-in-infernChiar şi aşa însă, campania editurii Nemira derulată la chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea va ajunge, din păcate, la sfârşit. Dar nu oricum, ci într-un mare stil: mai precis oferindu-vă în săptămânile ce urmează 6 titluri INEDITE, ce au ajuns la publicul larg fie cu foarte mult timp în urmă, fie în ediţii limitate.

Romanele cu care vă veţi putea întâlni, prin urmare, sunt în ordine: Violeta din safé, apărut deja pe data de 15 aprilie, ce vă propune o foarte interesantă poveste de spionaj, după care, peste exact o săptămână, Anchetă în infern. Vă sună cunoscut? Posibil, pentru că felul în care a descris însăşi autoarea acest roman reverberează până astăzi: „o mare simfonie a străzilor pustii străbătute pe îndelete”.

Urmează apoi, pe data de 29 aprilie, Coşmar, un roman poliţist publicat pentru prima oară în 1992 şi care nu a mai văzut lumina tiparului din anul 2004. Intriga acestuia începe în momentul în care Laura Florescu, o creatoare de modă, descoperă într-un magazin de antichităţi o poză cu o femeie din perioada interbelică ce îi seamănă izbitor. Nu vom dezvălui restul firului acţiunii, dar vă spunem doar atât: investigaţiile ulterioare ale poliţiei scot la iveală lucruri uimitoare.

plan diabolicLa o săptămână după aceea, mai precis miercuri, 6 mai, vine interesantul Plan diabolic, al patrulea volum apărut în colecţia Minerva şi care propune o poveste întunecată, despre răzbunare, căutarea justiţiei şi eforturi aproape inumane de a termina ceea ce a fost început. Apoi, la o distanţă de două săptămâni în care veţi regăsi un titlu apărut în luna ianuarie în format hardcover – A înflorit liliacul – va sosi la chioşcurile de presă Nopţi albe pentru Minerva. Premisa? Asasinarea unui inginer îi face pe poliţiştii bucureşteni să abandoneze confortul relativ al birourilor, dar numai pentru a descoperi o localitate din România în care s-a instalat teama generalizată că ucigaşul ar putea umbla liber printre ei.

Bineînţeles, nu vă vom da indicii asupra finalului, urmând ca pe acesta să-l descoperiţi voi înşivă începând cu data de 20 mai, când Nopţi albe pentru Minerva apare la chioşcurile de presă. Dar pentru că trebuie să ajungem şi la final, vă mai spunem că ultimul titlu ce va apărea în această campanie este O bombă pentru Revelion, una din cărţile mai puţin cunoscute ale scriitoarei, apărută iniţial sub titlul Ştafeta.

Cartea este inedită prin faptul că acţiunea are loc într-o singură noapte, 31 decembrie, de la ora 19 şi până la 7:20 (orele sunt notate cu grijă pe tot parcursul cărţii pentru a crea impresia de relatare în timp real), noapte nefastă pentru colonelul Dăneţ şi pentru locotenentul Moşoianu, pentru că, în loc să se pregătească de Revelion, sunt angajaţi într-o „cursă drăcească” după o bombă care insistă să îşi schimbe proprietarul.

Acestea sunt, prin urmare, surprizele care vă vor aştepta la chioşcurile de presă în perioada următoare şi cu care vom încheia, aşa cum spuneam, campania Rodica Ojog Braşoveanu. Vă mulţumim pentru interesul pe care deja i l-aţi acordat şi vă sfătuim să nu rataţi cărţile ce urmează! Le mulţumim de asemenea şi partenerilor care ne-au susţinut în desfăşurarea acestei campanii. Lectură plăcută tuturor!

3 Commentarii

  1. Cristi Sasu 20/04/2015 Reply
  2. laurentiu 22/04/2015 Reply
    • ADMIN 22/04/2015 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *