Culorile Magiei – Un univers între patru Londre

Pornește într-o călătorie „altfel” prin Londrele prezente în trilogia CULORILE MAGIEI, scrisă de V. E. Schwab! Povestea se petrece într-un univers în care există patru versiuni paralele ale Londrei, fiecare cu propriile elemente distincte și cu diferite influențe magice.

  • Londra Roșie este un oraș vibrant și prosper, în care magia curge liber, impregnând fiecare aspect al vieții. Este cunoscută pentru cultura sa înfloritoare, arhitectura extravagantă și stilul de viață opulent.
  • Londra Cenușie este Londra cea mai apropiată de realitatea noastră, semănând cu orașul de la începutul secolului al XIX-lea. Este lipsită de magie și este marcată de o existență dură.
  • Londra Albă este condusă de indivizi nemiloși și însetați de putere, fiind un oraș sumbru și brutal, unde magia este rară și este exercitată de cei care sunt dispuși să facă orice pentru a o obține.
  • Londra Neagră este un oraș interzis și abandonat de mult timp, mistuit de magia neagră. A fost cândva o metropolă înfloritoare, dar o încercare de a valorifica magia interzisă a dus la căderea sa.

Aceste patru Londre sunt conectate printr-o serie de uși magice care permit anumitor persoane, cunoscute sub numele de Antari, să călătorească între ele. Kell, ultimul dintre Antari și contrabandist pasionat de artefacte din alte lumi și Lila o hoață care bântuie străzile Londrei Cenușii sunt nevoiți să se ajute unul pe celălalt când își dau seama că au intrat într-o conspirație mortală.

Toate pe fundalul unui amalgam complex de realități paralele formate din cele patru Londre, în fiecare ascunzându-se mistere și pericole fascinante pe care le poți explora acum cu ajutorul unei hărți interactive.

This image has an empty alt attribute; its file name is harta_londra-1024x576.jpg

Intră aici, accesează locurile marcate din hartă, află detaliile despre aceste spații și pătrunde în această experiență.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *