Cum să cucerești un bărbat pe e-mail, messenger și Facebook

La prima vedere, titlul ne-ar putea duce cu gândul la un articol de tabloid sau la unul din multele subiecte pe care le-am putea citi în diagonală pe Internet, convinse fiind că nimic din ceea ce e scris acolo nu se poate aplica în viața de zi cu zi. Și de ce am vrea să cucerim un necunoscut din mediul virtual? Parcă totuși nu e cea mai bună idee, cine știe ce ciudați umblă pe acolo, că povești de groază tot auzim.

Și totuși, autorul ne spune că toată lumea face parte cel puțin dintr-o rețea de socializare. Nimic surprinzător, ne-am găsit acolo foști colegi de liceu, prieteni pe care îi vedem rar, ne-am făcut cunoștințe noi, și, în general, am găsit oameni care ni se potrivesc ca stil și gândire. Și atunci, de ce nu ne-am găsi în mediul on-line chiar și perechea potrivită? Parcă nu mai sună atât de suspect faptul că flirtul pe Facebook cu unii necunoscuți interesanți ne face plăcere, nu?

Cartea pornește de la o premisă simplă și simpatică: un e-mail trimis aiurea produce întâlnirea virtuală dintre un bărbat și o femeie. De aici încolo, un adevărat război de cucerire, o piesă de teatru experimental, în care autorul le șoptește replicile protagoniștilor la ureche  și care mai iese din când în când din culise pentru a ne explica unii dintre pașii complicați pe care îi fac cei doi în acest tango fascinant al dezvoltării unei relații.

Citiți mai mult pe stilfeminin.ro

Autor: Andreea Sterea

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *