Ești cititor feroce? Ia-ți cardul și reducerea!

Vrei să citești inteligent? Nemira și Bookblog vin în ajutorul tău. Află totul despre cadrul de Cititor Feroce de pe Bookblog, ia-ți cardul de aici, cu numai 60 de lei, și beneficiezi un an intreg de o reducere de 25% pentru toate cărțile din oferta Nemira, care nu se află deja la alte promoții, şi de multe alte reduceri în alte magazine partenere.

Nemira acordă reducerea de 25% pentru toți posesorii de Card de Cititor Feroce, atât la cumpărăturile de pe Nemira.ro, cât și în toate librăriile Nemira din țară. Vezi și lista librăriilor Nemira aici.

E simplu! Ca să beneficiezi de reducere la cumpăraturile din librăria online Nemira.ro, nu trebuie decât să adaugi cărțile dorite în coș și să completezi codul cardului în câmpul “cod promoții”, iar în librăriile fizice Nemira trebuie doar să prezinti cardul, pentru ca librarul să verifice dacă este activ și să-ți acorde reducerea.

 

Reducerea este valabilă pentru comenzi din librăriile Nemira și de pe site-ul nemira.ro. Reducerea de 25% nu se cumulează cu alte promoții sau gratuități.

6 Commentarii

  1. andrei 12/12/2012 Reply
  2. cascaval florentin 10/01/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *