Sărbătorim autorul celei mai iubite povești SF!

Update:
Cei 3 norocoși posesori ai primului volum din seria “Dune” sunt Kenny, doru și hellena! Felicitări și sper că astfel ați reușit să vă completați colecția!

Cu toate că weekend-ul acesta am avut parte de o vreme tare mohorâtă, ziua de sâmbătă a fost numai bună de petrecut în casă la căldură, citind (sau recitind, în unele cazuri) excepționalele opere ale lui Frank Herbert! Dacă ar fi fost încă în viață, pe data de 8 Octombrie ce tocmai a trecut, scriitorul ar fi împlinit 91 de ani!

Așadar, începem săptămâna cu o nouă ediție a concursului aniversar prin care celebrăm autori de top ai Editurii Nemira! În plus, până la sfârșitul zilei de astăzi (10 Octombrie 2011), beneficiați de reducerea aniversară de 50% pentru orice titlu Frank Herbert!

La începutul anilor ’60 lua naștere cea mai iubită poveste SF a tuturor timpurilor, “Dune”. Herbert a declarat ulterior într-un interviu că originile romanului se regăsesc în munca desfășurată pentru a scrie un articol pe tema dunelor de nisip în Oregon Dunes National Recreation Area. El s-a implicat prea mult și a sfârșit prin a scrie mult mai mult decât un simplu articol, care nu a mai ajuns să fie scris niciodată, însă a servit ca sămânță pentru ideea care a dus la “Dune”.

Scriitorul a avut o personalitate multiplă, cu un mod complicat și întortocheat de gândire iar opera sa de căpătâi este o reflectare a modului său de a fi. Chiar dacă romanele care alcătuiesc seria “Dune” sunt scrieri clasice, structurate pe mai multe niveluri de înțelegere, seria se dovedește una dintre cele mai complexe opere SF scrise vreodată!

Puteți afla mai multe despre “Dune” pe NemiraBooks.ro, citind una dintre recenziile trimise de cititorii Editurii Nemira!

Să dăm deci startul concursului aniversar Frank Herbert!

Pentru a intra în tragerea la sorți, vă invit să vorbim despre cartea/seria de cărți SF pe care o/le considerați preferatele voastre! Se numără și seria “Dune” printre acestea sau alte opere ale lui Frank Herbert?

Premii: Prin tragere la sorți, 3 dintre participanții concursului vor câștiga câte un exemplar din primul volum al seriei “Dune” de Frank Herbert.

Aceste 3 exemplare sunt ultimele disponibile, așadar vă încurajăm cu drag să profitați de această șansă de a vă completa colecția, în cazul în care vă lipsește primul volum al seriei!

Deadline înscrieri: 13 Octombrie 2011, ora 23:59.
Câștigătorul va fi anunțat pe 14 Octombrie 2011.

Mult succes tuturor!

 

36 Commentarii

  1. silviu c 11/10/2011 Reply
  2. Eduard 11/10/2011 Reply
  3. Mami de Rares 11/10/2011 Reply
  4. Kenny 11/10/2011 Reply
  5. Vlad 11/10/2011 Reply
  6. Catalina 11/10/2011 Reply
  7. Marius 11/10/2011 Reply
  8. cezar 11/10/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *