Ideile de cadouri pentru sărbători vin de pe nemira.ro. Inspiră-te şi bucură-i pe cei dragi!

cadouri600p400

Odată cu sărbătorile care bat la uşă, un alt moment se conturează: acela al cumpărăturilor. Dar gusturile celor dragi ţie sunt pe cât de multe pe atât de diverse, aşa că trebuie să apelezi la un magazin care să ofere produse cât mai variate. De preferinţă, nemira.ro. Şi pentru că tradiţionalelor noastre recomandări de cărţi le stă bine cu câte un accesoriu alături, de această dată ne-am gândit ca titlurile Nemira să vină însoţite de încă un produs recomandat. Bineînţeles, tot de pe nemira.ro.

chris-hadfield---an-astronaut_s-guide-final2-c1Vom începe cu deja faimosul Ghidul astronautului pentru viaţa pe pământ, un volum autobiografic în care spectaculosul Chris Hadfield, explorator al spaţiului, pilot de vânătoare şi în acelaşi timp împătimit social media, nu doar că îşi povesteşte aventurile ce ţin de sfera incredibilului, dar şi oferă sfaturi de viaţă ce pare să se aplice la fel de bine atât pe plan terestru cât şi extraterestru.

ebook-reader-pocketbook-sense-6-inch-4gb---skin-kenzoCât despre ereader-ul PocketBook Sense 6, suntem de părere că se potriveşte perfect volumului semnat Chris Hadfield. De ce? Ei bine, atât din cauza faptului că arată şi se comportă la fel de futurist pe cât sunt şi întâmplările povestite de autorul canadian, cât şi din pricina capacităţilor de operare pe care le are. Şi care, vă asigurăm, vă vor aminti pe parcursul lecturii de detaliile sci-fi cu care îşi pigmentează povestea acesta.

andrei-tarkovski---sculptand-in-timp_c1Mergem apoi mai departe la un titlu de excepţie, care a fost de altfel şi cel mai bine vândut la Gaudeamus 2015 – Sculptând în timp, jurnalul de creaţie al marelui Andrei Tarkovski, o carte-eveniment care adună cele mai intime gânduri ale regizorului rus în legătură cu arta cinematografică şi, bineînţeles, propria sa creaţie. Chiar şi această descriere nu oferă însă o imagine exactă a importanţei pe care o are volumul, personalitatea excepţională a autorului ieşind cu adevărat la lumină parcă abia cu această ocazie, mai exact în acele momente în care cititorul ia contact cu înţelepciunea cuprinsă în acesta.

Ei bine, oare ceprodus de pe nemira.ro s-ar potrivi unui asemenea titlu? Grea alegere, să recunoaştem. Dar, până la urmă, exact pentru acest lucru este cunoscut site-ul nostru şi anume faptul că poate mulţumi chiar şi cele mai variate gusturi. Ceea ce considerăm, prin urmare, că s-ar potrivi perfect volumului semnat Andrei Tarkovski este stiloul Classic. Iar asta nu doar pentru că veţi găsi în opera marelui regizor foarte, foarte multe idei demne de reţinut (şi notat), ci şi pentru că eleganţei acestora trebuie să-i corespundă un instrument de scris pe măsură.

stilou_classic_m205m_penita_si_accesorii-2
Trilogia Jocurile foameiCât despre ultima, dar nu cea din urmă recomandare pe care v-o facem pentru o primă serie de cadouri pe care să le cumpăraţi de pe nemira.ro (vor urma, desigur, multe altele), este momentul să ne orientăm spre o serie-fenomen. Care a fost, aşa cum ştiţi, transpusă într-o mega-producţie cinematografică a cărei ultimă parte a avut premiera în urmă cu foarte puţin timp. Este vorba, desigur, despre Jocurile foamei, povestea celor 13 districte ce nu mai au nevoie de nicio prezentare, dar şi a tumultosului Panem, locul îm care prinde contur cea mai puternică dintre revolte.

Ce produs de pe nemira.ro ar fi cel mai potrivit cu Jocurile foamei? Noi suntem de părere că tocmai celebra ecranizare care a fascinat o lume întreagă este cea care ar putea însoţi cel mai bine seria de la care se revendică. Suspansul şi adrenalina sunt garantate, la fel şi bucuria celor dragi cu ocazia sărbătorilor ce se apropie!

3 Commentarii

  1. doru 08/12/2015 Reply
    • ADMIN 11/12/2015 Reply
  2. Bookish 09/12/2015 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *