Iniţiază-te în Arta adevăratei vindecări!

Nu rataţi ultimul titlu din colecţia editurii Mistica – Arta adevăratei vindecări. Puterea infinită a rugăciunii şi a vizualizării, de Israel Regardie! O găsiţi la toate chioşcurile de ziare împreună cu Libertatea, la numai 9,99 RON.

Dacă simţi că ai nevoie să-ţi vindeci suferinţele trupeşti sau sufleteşti, citind Arta adevăratei vindecări poţi învăţa şi apoi aplica o metodă terapeutică eficientă – meditaţia numită „stâlpul median“ care te ajută să-ţi foloseşti puterea minţii stimulându-ţi sistemul emoţional până la un nivel de care mintea nu mai este conştientă.

Armonizându-ne cu natura, cu întreg universul, cu cei din jur şi cu noi înşine vom ajunge, de fapt, să ne vindecăm de toate relele fizice şi spirituale, iar tehnicile prezentate de Israel Regardie pornesc tocmai de la această premiză: „Forţa vitală este infinită. Suntem încărcaţi şi străbătuţi din cap până în picioare de această forţă, de această energie care reprezintă eul nostru superior, legătura noastră cu întregul univers. Folosită cum trebuie, ea poate vindeca orice suferinţă sau afecţiune.“

 

arta600p400

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *