Iubire, Iubire…

Marcello & Sylvia get wetImage by Indiewench via Flickr

Zilele astea am fost racit asa ca am tot stat cu nasul in carti.  Nu radeti, nu ca sa-l suflu 😀 , ci am citit una, alta. Asa mi-a venit intrebarea: “De ce am citi romane de dragoste?”. Stiu, nu e o intrebarea prea desteapta, dar eram racit si alta formulare nu am gasit.

Primul raspuns care mi-a venit in minte a fost “De nefericiti”. Cine iubeste si este iubit nu mai are el chef sa rasfoiasca carti despre fericirea sau nefericirea altora. Isi traieste fericirea proprie si gata. Ar rezulta ca cei fericiti nu citesc carti de dragoste? Nu stiu.

Stiu insa ca o carte buna reprezinta expresia unei experiente autentice (las pe fiecare sa dea propriul sens al “autenticitatii”).  La fel, fiecare alege ce va face cu aceasta felie de viata impartasita de autor. Sunt carti care imi plac foare mult, dar nu ma influenteaza. Sunt carti care ma deranjeaza dar ma obliga sa le iau in seama. O carte care impartaseste o experienta autentica a iubirii este o carte care, zic eu, merita cautata. Eu am gasit cateva, dar nu vreau sa dau exemple: fiecare are cautarile lui.

Ce pot sa fac insa este sa va invit sa cautati 🙂 De aceea, promotia lunii februarie se numeste simplu “Iubire, Iubire…” si reprezinta o invitatie la lectura pentru a gasi acele experiente de care vorbeam mai sus.

In promotie au intrat carti din mai multe colectii: Nemira Damen Tango, Bonton si Babel. Pe toate le gasiti sub un singur link, toate cu 35% reducere.

Recenziile dedicate acestor titluri in perioada 2-15 februarie sunt recompensate cu o carte cadou. Recenziile pot fi publicate pe blogul personal sau le trimiteti la noi pe editor[at]nemirabooks.ro pentru a aparea pe blogul cititorilor nostri, nemirabooks.ro.

Nu-mi mai ramane decat sa va urez  “Spor la lectura!”.

17 Commentarii

  1. Alex 04/02/2009 Reply
  2. dan 05/02/2009 Reply
  3. Silviu Toma 06/02/2009 Reply
  4. Alex 06/02/2009 Reply
  5. Silviu Toma 06/02/2009 Reply
  6. Alex 06/02/2009 Reply
  7. Silviu Toma 06/02/2009 Reply
  8. Alex 06/02/2009 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *