Lansăm podcastul BOOKS ARE MAGIC powered by Nemira & primul episod

În perioada următoare recomandăm distanțarea fizică, dar asta nu presupune și distanțare umană. Astfel încât rămânem aproape de cititori în noi formule potrivite pentru contextul în care ne găsim cu toții: în casele noastre, printre cărți, având nevoie de contact uman.

De aceea, on a device near you, lansăm seria de podcasturi Books are magic powered by Nemira, în care membri ai echipei, alături de autori și colaboratori, discută liber, în fiecare săptămână, despre cărțile preferate, ritualuri de lectură, sfaturi și recomandări pentru cititorii de cursă lungă.

Podcast Nemira dedicat lecturii de plăcere

Recomandări de ficțiune, non-ficțiune, literatură străină, romance and all other hidden gems. Ce tip de cărți ți se potrivesc în funcție de ce teme și subiecte te interesează, ce se întâmplă pe piețele internaționale, ce premii literare se anunță, ce cărți mai pregătesc autorii Nemira? Discută despre toate astea și multe altele Alexandra Rusu, redactor-șef Nemira, alături de invitații ei.

Podcast Armada dedicat iubitorilor de science fiction, fantasy & thriller

Geeks, reunite! Gazdele podcastului vor fi Marian Coman (redactor-șef Armada) și Alexandra Florescu (PR Nemira), adică probabil cei mai în măsură colegi ai noștri care îți pot povesti câte-n lună și-n stele despre tot ce înseamnă universul science fiction. O să afli în avanpremieră la ce cărți mai meșterim, ce urmează să fie publicat, dar o să iei parte la dialoguri despre recomandări de cărți pe care o să le pui cu siguranță pe lista de TBR sau #mustread.

Podcast Nemi dedicat cărților pentru copii

Un podcast pentru toți părinții, bunicii, profesorii, pentru tinerii și copiii de toate vârstele, de la 0 la 99 de ani, care au nevoie de povești spuse calm și liniștitor, de interviuri și discuții libere între noi și autorii noștri dragi. Poate că uneori o să-ți începi ziua cu el, alteori posibil să adormi cu el în urechi, în timp ce te lași purtat de poveștile din cărțile Nemi.

Podcastul n’autor dedicat autorilor români contemporani.

Discuții relaxate între n’autori (scriitorii publicați în colecția de literatură română contemporană „n’autor” a editurii Nemira) și Eli Bădică (coordonatoarea colecției), o ocazie de a-i cunoaște mai bine pe aceștia, de a vorbi despre literatură, scris, cărți (și nu numai), despre munca de editare ori procesul parcurs împreună până la publicarea volumelor, de a le afla preocupările curente și alte amănunte inedite despre cărțile lor viitoare.

În timp probabil că vom mai avea și alte categorii, cine știe? Idei avem, primim și sugestii, așa că let us know dacă ai vrea să mai auzi și altceva!

Începem cu primul episod din podcastul Armada – vei auzi recomandări de cărți, povești la telefon, ce mai pregătim în zona SFF, sau alte chestii geek. Fă-te confortabil, pune-ți căștile & enjoy!

Primul episod din podcastul ARMADA

Tune in și ascultă primul episod, alături de Marian Coman și Alexandra Florescu!

Ascultă pe Spotify:

Ascultă pe Anchor:

Ascultă pe Soundcloud:

Ascultă pe Youtube:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *