Moartea semnează indescifrabil!

Update:
Cei 3 câștigători ai volumului “Moartea semnează indescifrabil” de Rodica Ojog-Brașoveanu sunt Cristi Sasu, Oana și iulia88.

Felicitări!

 

Polițistul Ștefan Anghel nu are parte de tihnă nici măcar atunci când își petrece concediul la munte. La cabana “Dor de munte” unde tocmai s-a cazat, primește o misivă anonimă, care anunță un asasinat…

Liniile de telefon sunt tăiate de o mână străină iar din cauza ploii torențiale, toate drumurile de acces sunt blocate. Ştefan Anghel se trezeşte astfel baricadat alături de un cabanier și câțiva oaspeți ai cabanei, unul dintre aceștia văzând moartea cu ochii în cel mai scurt timp.

Cine ar putea fi criminalul?

“Moartea semnează indescifrabil” este primul roman polițist scris de renumita autoare, fiind o nouă apariție editorială în colecţia de lux ”Opere alese. Rodica Ojog-Brașoveanu”, după “O toaletă à la Liz Taylor”!

Cartea a apărut datorită insistențelor soțului ei, actorul Cosma Brașoveanu, publicându-l în 1971. Este una dintre cele mai apreciate romane ale sale, în special datorită tehnicii literare excepționale existente în carte, prin care reușește să ducă noțiunea de suspans la un cu totul alt nivel!

Rodica Ojog-Brașoveanu își pune la lucru talentul de povestitoare, știința de a întreține suspansul și depotrivă priceperea de a construi personaje. Ca și celelalte romane ale sale, “Moartea semnează indescifrabil” arată o fină cunoscătoare a psihologiei umane. Marea doamnă a romanului polițist românesc reușește performanța de a-și privi propriile personaje cu luciditate și cu sensibilitate în același timp.

Concurs:

Pentru a câștiga unul dintre cele 3 exemplare ale romanului polițist “Moartea semnează indescifrabil” de Rodica Ojog-Brașoveanu, trebuie să ne spuneți care sunt titlurile pe care le așteptați cu nerăbdare să apară la Editura Nemira!
Consultați secțiunea “În curs de apariție” de pe Nemira.ro și numiți cel puțin 3 preferințe!

Deadline: 6 Noiembrie 2011.
Cei 3 câștigători vor fi anunțați în cursul zilei de luni, 7 Noiembrie 2011.
Comentariile vor fi aprobate pe parcursul concursului.

72 Commentarii

  1. Weird Vision 06/11/2011 Reply
  2. anuska 06/11/2011 Reply
  3. antonia 06/11/2011 Reply
  4. Larisa M 06/11/2011 Reply
  5. Sneferu 06/11/2011 Reply
  6. Andreea Slavila 06/11/2011 Reply
  7. Bianca Pătruț 06/11/2011 Reply
  8. iulian 06/11/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *