Nemira anunţă lansarea oficială a site-ului CPSFA

cpsfa

Odată cu relansarea brand-ului “Anticipaţia” în 2012, Editura Nemira şi-a propus să le ofere cititorilor săi nu numai o serie de produse editoriale complexe, ci şi informaţii şi literatură de înalt nivel din avangarda ficţiunii speculative contemporane, a ştiinţei şi cercetării.

Colecţia de Povestiri Ştiinţifico-Fantastice sau CPSF este o revistă dedicată genului SF& F, cu apariţie lunară, publicată de Editura Nemira. Revista CPSF este unul dintre proiectele editoriale dezvoltate sub brandul Anticipatia, şi se adresează unui public exigent, provocând inteligenţa și curiozitatea celor preocupaţi de explorarea prezentului aflat în permanentă mişcare şi de anticiparea viitorului.

Acum, CPSF are şi un cămin online, www.cpsfa.ro, un loc în care publicul poate “degusta” fragmente de proză ce se regăsesc în cuprinsul numerelor deja publicate, dar şi fragmente în avanpremieră din următorul număr al colecţiei. Numărul din mai vine cu surprize plăcute pentru cititorii fideli, cuprinzând un articol semnat de nimeni altul decât de Stephen Hawking, dar şi ficţiune de o înaltă valoare, născută sub condeiul unor autori români şi străini.

Aşadar, vă invităm pe site-ul cpsfa.ro şi pe pagina de Facebook a colecţiei pentru a vă bucura de cele mai bune povestiri ştiinţifico – fantastice din prezent şi … viitor!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *