Nemira vă aşteaptă la Bookfest 2012

coperta fiicele lui allahBookfest, Salonul Internaţional de Carte, îşi deschide şi anul acesta porţile pentru pasionaţii de lectură. Evenimentul, organizat de Asociaţia Editorilor din România şi ajuns la ediţia a VII-a, este unul dintre cele mai importante din spaţiul cultural autohton, menit să promoveze lectura şi produsele editoriale de calitate.

Ca în fiecare an, Editura Nemira vă aşteaptă la Bookfest cu noi apariţii, lansări de carte şi promoţii.

Iată ce lansări de carte v-am pregătit la ediţia din acest an Bookfest:

Romanul „Fiicele lui Allah” scris de Nedim Gursel, autor de origine turcă stabilit în Franţa, va fi lansat sâmbătă, pe data de 2 iunie, la ora 11, la standul Institutului Francez. Romanul se bazează pe credința păgână pre-Islamică referitoare la originea femeilor, considerate a fi îngeri și totodată, fiicele lui Allah. coperta floarea de loldilal

Cartea a stârnit controverse în Turcia, fiind etichetată drept blasfematoare şi i-a adus autorului un proces.”Ficele lui Allah” este recomandată tuturor cititorilor pasionaţi de cărţile scrise de Orhan Pamuk şi Salman Rushdie. La lansarea cărţii vor fi invitaţi criticul literar Cezar Paul-Bădescu, jurnalista Iulia Badea Gueritte, precum şi traducătoarea romanului, Luminiţa Munteanu. Pe lângă lansarea oficială de la Bookfest, scriitorul Nedim Gursel va mai avea o lectură la Noaptea Literaturii, care va avea loc miercuri seara.

Scriitoarea Ana-Veronica Mircea, cunoscută de cititori ca traducătoarea a multor cărţi SF de succes, îşi lansează tot sâmbătă cartea de povestiri science fiction „Floarea de loldilal”. Lansarea va avea loc la standul Nemira, în pavilionul C3 de la ora 15. Alături de autoare, vor fi prezenți ca invitați scriitorii Liviu Radu și Ștefan Ghidoveanu.

coperta genunea cu ingeriUn alt scriitor român, de această dată Dan Şanta, îşi va lansa cartea la standul Nemira din cadrul Bookfest. Seria de eseuri filosofice „Genunea cu îngeri” va fi lansată sâmbătă, 2 iunie, începând de la ora 15.45. Sunt invitaţi, alături de autor, criticul literar Paul Cernat şi scriitorul Octavian Buda.

De asemenea, la standul Nemira veţi găsi peste 700 de titluri, o reducere generală de 25% , alături de alte oferte speciale: oferte 2+1 cadou, cărţi la 5 şi 10 lei, zeci de pachete cadou şi multe noutăţi editoriale.

Vă aşteptăm la standul Nemira şi cu alte surprize!

4 Commentarii

  1. George Frigura 29/05/2012 Reply
  2. George Frigura 29/05/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *