Nemira vă invită să călătorim în timp

600p400Nemira vă dă întânire la centrul cultural Calderon (str.Jean-Louis Calderon nr.39, sector 2, Bucuresti), vineri 26 aprilie, începând cu ora 17.00 pentru lansarea volumului Călătorii în timp.

Călătorii în timp este o antologie de povestiri SF, coordonată de Antuza Genescu, şi publicată în colaborare cu Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy. Trecutul, prezentul și viitorul se configurează în fel și chip în zece povestiri ce pun în lumină talentul și ingeniozitatea unor scriitori care nu se dau în lături de la provocări și călătoresc în infinitul timpului, împreună cu cititorii dornici de aventură.

Printre invitaţi se numără Cristian Tamaş, Marian Truţă, Dănuţ Ungureanu, Liviu Radu, Cristian Mihail Teodorescu, Mircea Liviu Goga ce vor vorbi despre timp în relaţie cu realitatea, ca temă majoră a literaturii SF.

Vă invităm să participaţi alături de noi la momente de lectură, discuţii cu autorii şi sesiuni de autografe şi să vă bucuraţi de o călătorie în timp cum nu a mai fost alta.

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *