O nouă apariție în colecţia Gossip Girl!

Cecily von Ziegesar
“Nu mă uita!”

“Nu mă uita!” continuă seria bestsellerurilor Gossip Girl despre viaţa piperată a adolescenţilor de la cele mai prestigioase şcoli particulare din New York. Cu un simţ al umorului devastator şi ironia de primă clasă a tinerilor de bani gata, cel de-al 11-lea volum din celebra serie a lui Cecily von Ziegesar se va ridica mai mult ca sigur la aşteptările împătimiţilor seriei şi, să nu uităm, ai serialului care încă face furori pe micile ecrane. S-au terminat deja primele 4 sezoane așa că până la începerea sezonului 5, ne bucurăm de acest nou volum, cu peripețiile puștilor din Upper East side.

Orice-ai face, n-ai cum să nu-i iubeşti pe micii ticăloşi pentru care, nu-i aşa, trădarea, necuviinţa şi obrăzniciile cele mai nesărate sunt la ordinea zilei. Exact, o plăcere atât de vinovată, încât parcă nici nu te-ai mai desprinde de ea. Însă un lucru e sigur: în lumea celor faimoşi şi bogaţi, acesta nu este decât începutul…

Ei, dar iată că s-a terminat şi ultimul an de colegiu şi gaşca noastră şi-a făcut de cap toată vara, pregătindu-se pentru toamnă. Blair şi Nate au petrecut o lună la malul mării, reamintindu-şi cât de dezgustător de romantici pot fi unul cu celălalt. Serena îşi face sânge rău şi se întreabă încontinuu dacă Nate o fi primit sau nu biletul ei de amor (care, by the way, a ajuns în mâini totalmente nepotrivite :D), adorabilul Nate e prins într-un triunghi plin de complicaţii, din care riscă nu numai să rămână de unul singur, dar şi repetent – pentru că merită! Dan îşi pune grav la îndoială orientarea sexuală, Chuck îşi găseşte jumătatea – şi când veţi descoperi cine este aceasta veţi rămâne literalmente cu gura căscată, în timp ce Vanessa… ei bine, Vanessa e Vanessa. Doar că mai nou e fericita deţinătoare a unei surori măritate. Şi a unui iubit gay. Numai bună de invidiat, aşa-i?

N-o să vă răpesc plăcerea de a trăi dramele adolescentine împreună cu gaşca din New York şi de a descoperi voi înşivă pe cine va alege Nate dintre Blair şi Serena sau la ce concluzie va ajunge bietul Dan în ceea ce priveşte propria sexualitate. Sau Vanessa în ce-l priveşte pe Dan. Vă spun numai atât: după cum Cecily von Ziegesar ne-a mai arătat de 10 ori până acum, viaţa incendiară a adolescenţilor glamour nu e niciodată plictisitoare. Dar deloc, vă spun.

7 Commentarii

  1. Andra Burciu 29/06/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 30/06/2011 Reply
  2. Sabinna 04/07/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 05/07/2011 Reply
      • Sabinna 07/07/2011 Reply
  3. Sabinna 05/07/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 05/07/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *