OUTSIDER – ecranizarea romanului „Străinul”, de Stephen King, acum pe HBO

OUTSIDER – ecranizarea bestsellerului Străinul, de Stephen King (publicat în Armada powered by Nemira la finalul anului 2019) este difuzat de HBO România, începând din 13 ianuarie.

Străinul este și cartea lunii la Clubul de lectură Nemira, ajuns la ediția a 74-a. Întâlnirea are loc luni, 27 ianuarie, de la ora 19.00, în mansarda librăriei Cărturești Verona și deschisă tuturor celor care vor să poarte o discuție liberă despre carte și/sau serial.

STRĂINUL este începe cu o crimă oribilă și o investigație încâlcită. Cadavrul unui băiețel de 11 ani e găsit într-un parc. Martorii oculari și probele îl indică, fără urmă de îndoială, drept autorul crimei pe unul dintre cei mai îndrăgiți cetățeni ai orașului Flint. Terry Maitland este antrenor de baseball, profesor de engleză, soț și tată a două fete. Detectivul Ralph Anderson îl arestează imediat, iar cazul pare rezolvat. Însă apar detalii noi, care cresc suspansul și tensiunea în întreaga comunitate. Bărbatul are un alibi perfect. Așa că întrebarea este: cum poate fi un om în două locuri, în același timp? Răspunsurile vor șoca cititorii și spectatorii serialului, oricât de obișnuiți ar fi deja cu poveștile tulburătoare imaginate de maestrul Stephen King.

Jason Bateman este producător executiv Aggregate Films/ și regizor al primelor două episoade, iar Ben Mendelsohn este producător și actorul principal. Serialul are 10 episoade, care sunt difuzate săptămânal de HBO.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *