Prinde reducerea flash de mâine!

coperta poartaNemira îți oferă o reducere flash mâine! De marți 31 iulie de la ora 10 și până ziua următoare la aceeași oră poți cumpăra romanul Poarta scris de Frederick Pohl cu o reducere de 40%.

Pornește alături de Pohl într-o aventură spre Poartă, o stație spațială construită de extratereștrii Heechee, unde lumea se transformă într-un adevărat joc de ruletă. Oamenii nu au reușit să deslușească misterele din spatele enigmaticii stații construite de rasa de extratereștri de mult dispărută, așa că Poarta atrage mulți doritori de andrenalină și necunoscut.

Robinette Stetley Broadhead este un miner de pe Pământ care, cu banii câștigați la loterie, își cumpără un bilet doar dus spre Poartă. Ajuns acolo, plănuiește să meargă într-o misiune pentru atât de mult timp pe cât poate. Este terifiat, rămâne fără bani, dar nimic nu îl oprește. Alături de o femeie de care ajunge să se îndrăgostească pe stația spațială, merge în mai multe expediții. Descoperirea pe care o vor face este de-a dreptul cutremurătoare.

„O idee centrală captivantă, acțiune non-stop, subtonuri de semnificații umane […], iar autorul este un maestru!” – BooksWest

„Când un autor de statura lui Pohl spune că Poarta este cartea cea mai bună pe care a scris-o vreodată, atunci merită o atenție specială… n-o ratați!” – Isaac Asimov’s Science Fiction Magazine

„Pohl este un talent extraordinar și lumea viitorului imaginată de el este fascinantă.” – Locus

Poarta este primul roman din saga Heechee și a câștigat cele mai importante premii SF: Hugo, Nebula, Locus si John W. Campbell Memorial.

4 Commentarii

  1. Catalin Maria 01/08/2012 Reply
    • Maria 02/08/2012 Reply
      • Catalin Maria 04/08/2012 Reply
        • Maria 04/08/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *