Sfârșitul lumii vine… astăzi!?

Update:
Am trecut cu zâmbetul pe buze și peste cea mai recentă Apocalipsă, așa cum foarte mulți dintre voi au intuit că se va întâmpla! Așadar, felicitări cititoarei noastre Lavander pentru comentariul său tare amuzant! Am regăsit nu doar un umor subtil, ci și o doză bună de originalitate și sarcasm! Vă mulțumesc tuturor pentru o zi excelentă de 21 Octombrie!

 

Ziua Judecății, Sfârșitul Lumii, Apocalipsa… spuneți-i cum vreți, ceea ce contează este că profețiile privind acest moment final al omenirii continuă să apară! Dacă stăm să ne uităm puțin în urmă, întreaga noastră istorie este de fapt o înlănțuire de “avertizări” și de mesaje ce ne vor aduce salvarea…

Sunt mulți aceia care încearcă să găsească și să descifreze un cod ascuns al Bibliei, să obțină un indiciu cât de mic despre planurile divine menționate de Iisus apostolilor săi. Însă faptul că suntem încă aici, după numeroase profeții ale Apocalipsei dovedite eronate, ar trebui să tragem unele concluzii: să ne pregătim pentru ziua X, dar să încetăm să îi mai fixăm o dată calendaristică!

Un articol foarte bun al publicației Washington Post a făcut o “trecere în revistă” a celor mai semnificative “alarme false”, începând cu primul secol al erei noastre, și până în ziua de astăzi. Articolul acesta m-a inspirat să aduc în discuție subiectul de azi și să aflu ce păreri aveți și voi, cititorii de SF-uri, de cărți de aventuri, suspans, Glossy sau chiar texte religioase!

Cât despre titlul acestui post, ei bine, este cât se poate de serios! Dacă nu ați deschis încă televizoarele sau nu ați apucat să citiți presa, aflați că Harold Camping a anunțat (iar) sfârșitul lumii, de data aceasta pentru ziua de astăzi, 21 Octombrie 2011! Americanul în vârstă de 90 de ani a mai anunțat venirea Apocalipsei pentru data de 21 Mai a anului acesta, stârnind reacții cât se poate de serioase din partea adepților săi.

Concurs:

Voi ce părere aveți despre venirea Apocalipsei până la sfârșitul acestei zilei? Presupunând că am avea certitudinea că profeția se va adeveri, cum aveți de gând să vă petreceți aceste ultime ore?

Cel mai amuzant/distractiv comment va fi recompensat cu un exemplar al cărții Apocalipsa 2012 de Lawrence E. Joseph!

Concursul se încheie la miezul nopții… sau odată cu venirea Apocalipsei de astăzi!

 

35 Commentarii

  1. marius 21/10/2011 Reply
  2. Darius 21/10/2011 Reply
  3. Vero 21/10/2011 Reply
  4. Feiz 21/10/2011 Reply
  5. tudor jebeleanu 21/10/2011 Reply
  6. Cristina 21/10/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *