Spune-mi ce problemă ai, ca să-ţi spun îngerul care te poate ajuta

Sunt multe lucruri care se pot schimba în privinţa oamenilor, mai puţin unul: credinţa lor într-o lume nevăzută, care veghează însă la cele văzute cu autoritate nepământeană. O lume guvernată de fiinţe care fac diferenţa de la dezastru la succes prin impulsuri de o fracţiune de secundă, în care ei, aceşti însoţitori nevăzuţi, ne secondează cu responsabilitate divină. Literatura lumii este pur şi simplu prea bogată în descrieri ale acestora ca să nu ne întrebăm dacă suntem cu adevărat singuri.

Exact de la această premisă porneşte cartea ce continuă campania Libertatea pornită împreună cu editura Mistica, de promovare a cărţilor de spiritualitate a acesteia din urmă. În cea de-a doua săptămână a acesteia, prin urmare, cartea care este propusă cititorilor pasionaţi de aceste idei este 72 de îngeri: călăuzele noastre de zi cu zi, de Mireille Labonté, un îndreptar foarte practic despre tipurile de îngeri care există conform cu tradiţia Cabalei, dar şi a puterilor pe care le au aceştia.

Aşadar, ne spune cartea, „dacă aveţi o anumită problemă de rezolvat, puteţi alege să vă rugaţi îngerului care se ocupă cu precădere de ceea ce vă neliniștește”. Sau, şi mai important, când chemaţi un înger, invocaţi de fapt o parte a fiinţei voastre care reprezintă calităţile sau răspunsurile pe care le căutaţi. Noi vă invităm să faceţi acest lucru începând chiar de mâine, 26 iunie, cumpărând această carte de la chioşcurile de presă. Transformarea voastră spirituală abia acum începe!

72 ingeri 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *