The Hunger Games: Catching Fire – al doilea trailer

the-hunger-games-catching-fire-530574lConvenţia Comic-Con de la San Diego a adus numeroase trailere noi pentru cele mai aşteptate filme din această toamnă. Ne-am bucurat să îl descoperim pe Harrison Ford în cel de-al doilea trailer pentru filmul Ender’s Game, film creat după cartea lui Orson Scott Card, Jocul lui Ender.

Bucuria e şi mai mare pentru că avem un nou trailer pentru The Hunger Games: Catching Fire. Aşa cum deja s-a şi comentatpe forumuri, acest trailer dezvăluie mult mai multe din filmul ce va avea lansarea oficială în România pe 22 noiembrie. Fanii s-au declarat nerăbdători de a vedea cea de-a doua parte a seriei Hunger Games, filme  ce sunt realizate pornind de la cărţile scriitoarei Suzanne Collins, Jocurile Foamei, apărute la Editura Nemira. Pariurile sunt făcute, iar cei mai mulţi spun că partea a doua va fi mai intensă, mai serioasă, mai bună.

Aşteptăm luna noiembrie să vină mai repede şi vă invităm atunci să dezbatem împreună. Între timp, nu uitaţi să citiţi trilogia Jocurile Foamei, astfel veţi parcurge un traseu complet, de la carte la adaptare într-un film.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *