Tot ce nu ştiai despre stil, dar ţi-ai dorit să afli

ElegantaDe câte reviste de modă mai are nevoie o femeie ca să înveţe cum să îşi pună în evidenţă o ţinută elegantă cu ajutorul unor accesorii potrivite? Câte cărţi mai trebuie să citească şi câte emisiuni TV să mai urmărească pentru a-şi satisface curiozitatea pentru tot ce înseamnă modă? Şi câtă încredere să ai în stiliştii care îţi recomandă anumite combinaţii vestimentare, excepţionale estetic, dar incredibil de costisitoare? Şi până la urmă, este de preferat să te inspiri din ţinutele propuse de alţi specialişti sau cel mai bine ar fi să îţi găseşti propriul stil, care să te definească şi să îţi pună în valoare personalitatea?

Întrebări pe care şi le pune orice femeie care vrea să fie elegantă şi în pas cu vremurile. Cu toate acestea, ştim că o ţinută stilată implică şi cheltuieli pe care nu ni le putem permite. Şi atunci cum cădem la pace cu tentaţiile prezentate pe podium-uri şi reviste?

Ghidul “Eleganţa de la A la Zoe. Moda, frumusete, stil”, de Rachel Zoe şi Rose Apodaca nu este o lectură exclusiv adresată vedetelor de Hollywood, deşi autoarele au experienţa culiselor unora dintre cele mai spectaculoase evenimente publice din lume, a prezentărilor de modă internaţionale şi a muncii directe cu staruri consacrate. Orice femeie, indiferent de bugetul pe care îl are la dispoziţie, poate învăţa din acest ghid o serie de sfaturi simple şi utile, care să îi aducă eleganţa mult-dorită, pentru că frumuseţea şi stilul nu se vor demoda niciodată, şi la urma urmei, asta este cel mai important: să ne păstrăm rafinamentul indiferent de curentul impus de vreun designer sau altul.

Aşadar, de la rochii la pantofi şi bijuterii, totul este descries, descifrat şi recomandat cu atenţie, autoarele scoţând în evidenţă faptul că ceea ce este important este punerea în valoare a frumuseţii femeii şi nu a portofelului ei.

Citeşte continurea pe Stil feminin.

Autor: Andreea Sterea

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *