Tot ce trebuie să știi despre sezonul II din WITCHER

Witcherversul se deschide din nou!

Din 17 decembrie, experiența Witcher se completează cu sezonul al doilea din serialul realizat de Netflix.

Pachetul complet cu romanele și volumele de povestiri din serie este disponibil prin Armada powered by Nemira.

Primul audiobook Witcher este disponibil pe platforma echo.ro.

Deci putem să ne bucurăm de o experiență Witcher 360!

Dar la ce să ne așteptăm de la sezonul al doilea din Witcher?

Așa cum știm, din sezonul I am aflat poveștile lui Geralt (nu și originea, pe aceea o știm din serialul de animație Nightmare of the wolf), cum a ajuns Yennefer magiciană, cum s-a legat Geralt de Ciri prin legământul surpriză, cum a intrat Jaskier în viața lui și cât de mult se agravează conflictul cu Nilfgaard. Și ultima scenă a fost cea așteptată tot sezonul: Geralt și Ciri față în față, așa cum se prezisese: „destinul tău e fata din pădure”.

Din trailerul noului sezonului aflăm ceea ce bănuiam deja (sau cel puțin speram), anume că Yennefer trăiește, deși părea că își folosise ultimii stropi de energie vitală în bătălia finală. Nu știm însă cum și când se va interseca din nou cu Geralt și cum își va rezolva conflictul cu Fringilla și facțiunea Nilfgaard.

Îngrijorat că lumea e în pragul războiului, Geralt o duce pe Ciri în singurul loc pe care îl consideră sigur: Kaer Morhen, locul unde a devenit witcher, luptător și cunoscător al magiei. Aici Ciri va învăța, la rândul ei, să se apere împotriva dușmanilor. Dar va învăța și să asculte. O replică accentuată în trailer este a lui Geralt către ea: „Când îți spun să fugi, fugi!”

Everything We Know About THE WITCHER Season 2_1
@Netflix

Producătorii anunță că sezonul ăsta are în centru ideea de familie. Familia ciudată pe care o vor forma Geralt și Ciri, familia neconvențională care l-a crescut pe Geral în comunitatea de witcheri, poate și viitoarea familie prin alianță atunci când se vor reîntâlni cu Yennefer.

În acest sezon pleiada de personaje se îmbogățește: starul din serial Killing Eve, Kim Bodnia este Vesemir, tatăl surogat al lui Geral. Kristofer Hivju din Urzeala tronurilor este Nivellen. Fabienne Ross ca Lydia, Basil Eidenbenz ca Eskel, Agnes Bjorn ca Vereena și Mecia Simson ca Francesca.

Între timp, întregul continent e cuprins de conflictul dintre regi, elfi, demoni, toți dorindu-și supremația.

Va reuși Geralt să o protejeze de Ciri nu doar de cei care o vânează și de conflictele din jur, ci și de primejdia necunoscută care zace în ea?

Se va adapta Ciri la viața witcherilor?

Se vor reîntâlnir Yennefer și Geralt?

Va reuși Nilfgaard să înghită continentul cu magia neagră și fanatismul religios?

Și, cel mai important, va avea Jaskier un cântec la fel de popular precum Toss a coin to your witcher?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *