Urzeala tronurilor continua!

cantecDupă duşul rece de săptămâna trecută, finalul sezonului 3 din Urzeala tronurilor a fost neaşteptat de liniştit. Dar, aşa cum spuneau fanii serialului şi a cărţilor pe reţelele de socializare, un episod la fel ca penultimul nu ar mai fi putut acceptat sau, mai degreabă, suportat.

Până în 2014, atunci când va apărea sezonul 4, mai este mult de aşteptat. Discuţiile sunt încinse în grupul celor care nu au citit cărţile, pariurile se fac deja pe cine va mai rămâne în viaţă şi cine nu. Oare cine va câştiga în marele final?

Însă, aşteptarea poate fi mult mai dulce, dacă citim sau recitim următoarele volume din seria “Cântec de gheaţă şi foc”. “Festinul ciorilor” şi “Dansul dragonilor” urmează în continuare. Înainte de a începe să citiţi aceste două volume, mai aruncaţi un ochi şi pe volumul 3, “Iureşul săbiilor”. Sunt încă multe detalii neprezentate în sezonul ce tocmai s-a încheiat.

Urzeala tronurilor continuă! Nu pe marile sau micile ecrane, ci în cărţile lui George R.R Martin ce au stat şi vor mai sta la baza acestui celebru serial. Dacă vreţi să nu mai fiţi luaţi prin surprindere, citiţi dinainte întreaga poveste! Puteţi să vă faceţi “proviziile” de carte, profitând de oferta Pachet “Cântec de gheaţă şi foc” cu 50% reducere.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *