Voi mai aveţi răbdare?

Sfârşitul lunii martie se apropie cu paşi repezi şi cu toţii ştim ce înseamnă asta: lansarea sezonului al 3-lea al serialului Game of Thrones. Ştirile nu încetează să vină, producătorii ne ademenesc cu noi postere şi interviuri aproape în fiecare zi, fandom-urile din lumea întreagă vuiesc neliniştite şi pline de emoţia aşteptării, demonstrând încă o dată că opera lui George R. R. Martin este un fenomen mondial, atât în lumea literară, cât şi în cea a micului ecran.

Ar fi imposibil să rezumăm toate ştirile şi toate noutăţile care au împânzit lumea în ultimile luni, dar, fideli fiind seriei Cântec de gheaţă şi foc şi aşteptând acest nou sezon (care se anunţă spectaculos), nu am putut să ignorăm unele dintre cele mai importante momente ce trebuie cu siguranţă marcate.

Aşadar, avem în sfârşit trailer-ul oficial al sezonului trei! Dacă nu l-aţi văzut încă, nu o să vă stricăm surpriza, dar vă spunem de pe acum că acest sezon i-a bucurat chiar şi pe producători când şi-au dat seama că munca lor şi a întregii echipe s-a transformat în ceva ce merită cu siguranţă să fie considerat o operă de artă.

http://youtu.be/RzI9v_B4sxw

Mai mult, ca să ne ţină în priză, sursele oficiale au dat publicităţii şi numele oficiale ale episoadelor din acest sezon. Să vedem ce ne aşteaptă şi mai ales… ce aşteptăm:

Ep. 301 – Valar Dohaeris
Ep. 302 – Dark Wings, Dark Words
Ep. 303 – Walk of Punishment
Ep. 304 – And Now His Watch is Ended
Ep. 305 – Kissed by Fire
Ep. 306 – to be determined
Ep. 307 – The Bear and the Maiden Fair
Ep. 308 – to be determined
Ep. 309 – The Rains of Castamere
Ep. 310 – Mhysa

Una dintre întrebările care au frământat fanii în această perioadă a fost dacă există o confirmare şi pentru sezonul al patrulea şi, evident, nici nu se pune problema să nu fie! Charles Dance a confirmat că se află pe calea cea bună în ceea ce priveşte scenariile, iar producătorii abia aşteaptă să îşu pună din nou imaginaţia şi talentul la contribuţie.

Printre ultimile veşti se numără şi cea că The Academy of Television Arts & Sciences, sau comitetul care decide şi înmânează premiile Emmz, va organiza pe data de 19 martie un panel dedicat Urzelii Tronurilor. Deşi panelul se adresează numai membrilor Academiei, evenimentul va fi difuzat live în mediul online, pentru ca oricine să îi vadă discutând pe cei mai importanţi oameni care au contribuit la succesul serialului, începând evident cu inegalabilul Martin şi incluzându-i pe DAVID BENIOFF şi D.B. WEISS, dar şi pe fabuloşii PETER DINKLAGE sau NIKOLAJ COSTER-WALDAU, printre mulţi alţii.

Interesnt cum se leagă lucrurile, pentru că dacă nu aţi aflat încă, Nemira vă propune un eveniment unic! Clubul de lectură Nemira începe cu Urzeala Tronurilor, pentru că suntem convinşi că poveştile sunt cu atât mai frumoase, cu cât ai pe cineva cu care să le împărtăşeşti. Împreună cu HBO ne aşteptăm fanii luni, 18 martie începând cu ora 19.00, în Energiea, cu o reducere de 50% pentru primul volum, dar şi cu alte premii şi surprize speciale.

1 Comentariu

  1. Horia C. 11/03/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *