A Game of Thrones continuă!

Sursa: ew.com

Aseară am asistat la furtunosul și mult așteptatul final al primului sezon A Game of Thrones. Așa cum anunțam și în postul de ieri, filmările vor reîncepe spre finalul lunii Iulie iar premiera sezonului doi este anunțată de producători pentru primăvara anului 2012.

Până atunci, rămânem cu o mulțime de subiecte asupra cărora putem dezbate și cu o mulțime de personaje îndrăgite, care ne-au oferit momente și replici demne de admirația noastră. Ca și în carte, am parcurs povestea din perspectiva a 8 personaje centrale, străbătând în lung și-n lat tărâmurile Westeros-ului și cel al călăreților Dothraki și luând parte la evoluția extraordinară a unor personaje precum Daenerys, Arya, Robb sau Tyrion.

Sunt sigură că fiecare are propriile momente preferate, din acest prim sezon, precum și reacții cât se poate de diverse referitoare la deciziile pe care le-au luat producătorii de-a lungul serialului. Cum vi s-a părut scena execuției lui Ned, moment în care am asistat la un schimb de priviri foarte emoționant între cel mai onorabil personaj al cărții și fiica sa pe care o iubea atât de mult? Ce credeți despre scenele puțin exploatate ale bătăliilor sau despre twist-ul pe care l-au dat acțiunii în privința morții lui Khal Drogo sau al nașterii tragice a copilului său cu sânge Targaryan? Care este episodul vostru preferat, dintre cele 10 de până acum?

Așadar, vă invit să vorbim despre scenele care vă vin cu plăcere  în minte, despre momentele care v-au revoltat, despre personajele în care vă puneți speranțele pentru următorul sezon sau despre cum ați continua voi povestea, pentru sezonul bazat pe Încleștarea Regilor.

 

 

3 Commentarii

  1. Khaelmin 21/06/2011 Reply
  2. Xelomon 21/06/2011 Reply
  3. offtopic 21/06/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *