Under the Dome, cu Stephen King și Steven Spielberg!

Update:
Deși am mai spus asta probabil, sunt tare recunoscătoare pentru site-urile folosite pentru a realiza tragerile la sorți! Nu știu cum m-aș fi putut decide singură asupra a 2 răspunsuri, când sunteți cu toții atât de pasionați de ecranizările văzute. Însă cum orice concurs are nevoie și de câștigători, vor primi câte un volum din “Pistolarul” cititorii RM și  Ungureanu Oana! Felicitări!


Cu toate că ecranizarea cărții “Talismanul” sau a seriei “Turnul Întunecat” au fost abandonate sau nu s-au concretizat, celebrul Steven Spielberg vrea să aducă pe micile ecrane un serial epic, bazat pe un alt roman semnat Stephen King – “Under the Dome” (“Trăind sub dom”, conform traducătorului Mircea Pricăjan).

Sursa: realitatea.net

Romanul lui Stephen King a apărut în 2009 în Statele Unite şi încă se vinde foarte bine, conform jurnaliștilor. Să fie acest “detaliu” un argument ce l-a convins pe Steven Spielberg să facă iar echipă cu renumitul scriitor? Oricum ar fi, serialul va fi produs de compania DreamWorks a regizorului şi va fi difuzat pe canalul Showtime.

În “Under the Dome”, un câmp de forţă misterios învăluieşte, dintr-odată, un mic orăşel din statul american Maine, despărţind locuitorii acestuia de restul lumii. Normal, lumea începe să-şi arate adevărata faţă și părţile întunecate ale personalităţii. Puteți citi o recenzie foarte captivantă a romanului pe Suspans.ro, scrisă de Mircea Pricăjan.

Cei doi “Steve” au mai avut un proiect comun acum câţiva ani, când s-a încercat adaptarea pentru marele ecran al romanului “Talismanul” (1984) şi apoi o miniserie destinată canalului TNT. Nu s-a realizat nimic, deşi zvonuri încă mai mişcă în jurul acestui proiect. Cu toate acestea, Stephen King nu se arată îngrijorat. Poate și pentru că cei de la Warner Bros. au pus ochii pe “It” și pe “The Stand” – ce va implica și regizorul seriei Harry Potter, David Yates – iar Jonathan Demme vrea să adapteze romanul “11/22/63” într-un film care să prezinte o istorie alternativă a asasinării președintelui Kennedy.

Între timp, mă bucură să aflu noi vești despre saga “Turnul Întunecat”! După cum știți, povestea pistolarului Roland, puternică și complexă prin prezența elementelor de fantasy, SF, horror, chiar și romance, a fost terminată acum câțiva ani însă Stephen King nu se poate ține departe de această serie. În primăvara lui 2012, fanii cărților vor primi o continuare extra, numită “The Wind Through the Keyhole” despre care am mai vorbit în acest articol, pe când erau doar zvonuri. Iar aici am putut citi un rezumat al viitorului roman.

Temă de discuție:

Gândindu-ne la numeroasele filme horror și de suspans ce au fost realizate pe baza romanelor lui Stephen King, încă din anii ’70, vă invit astăzi să vorbim despre preferatele voastre!

Concurs:

Prin tragere la sorți, voi oferi celor doi câștigători câte un exemplar din “Pistolarul”.

Deadline: 7 Septembrie 2011, ora 23:59.
Voi anunța câștigătorii pe 8 Septembrie.

41 Commentarii

  1. Sorin 06/09/2011 Reply
  2. yonutz 06/09/2011 Reply
  3. bonzo 06/09/2011 Reply
    • Bogdan 06/09/2011 Reply
    • Bogdan 06/09/2011 Reply
  4. Bogdan 06/09/2011 Reply
  5. Ungureanu Oana 06/09/2011 Reply
  6. Eduard 06/09/2011 Reply
  7. neagoe maria- mirela 06/09/2011 Reply
  8. Filip cristina 06/09/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *