Noutăți în colecţia de lux ”Opere alese. Rodica Ojog-Brașoveanu”!

Update:
Aceștia sunt cei 3 câștigători aleși prin tragere la sorți, pentru cele 3 noutăți ale colecției de lux ”Opere alese. Rodica Ojog-Brașoveanu”:

Romanul “Agentul secret al lui Altin-Bey” merge la Cezar;
Romanul “Al cincilea as” merge la Cismaru Denise-Raluca;
Romanul “Cianură pentru un surâs” merge la Miruna Grama.

Felicitări tuturor! Voi reveni în cursul zilei de astăzi cu un mail, cu detaliile aferente premiilor.

 

Vă anunțam la finalul lunii Octombrie că, pentru prima dată, vom aduna toate operele marii doamne a literaturii polițiste românești, într-o colecţie de lux: ”Opere alese. Rodica Ojog-Brașoveanu”! Iar această nouă serie Rodica Ojog – Braşoveanu devine tot mai numeroasă!

Dintre cele 38 de titluri în format hardcover, ce vor constitui această colecție de lux până la finalul lui 2012, au apărut până în prezent 5 titluri, 3 dintre aceaste fiind proaspăt scoase din tipar!

Primele două romane polițiste din seria “Opere alese. Rodica Ojog-Brașoveanu” au fost “O toaletă à la Liz Taylor” şi “Moartea semnează indescifrabil”, despre care v-am vorbit anterior și cu care v-am și premiat în cadrul unui concurs tematic.

V-am întrebat, de asemenea, care dintre toate operele excepționale ale autoarei este cea pe care o așteptați cu cel mai mare drag iar mulți dintre voi mi-ați oferit drept răspuns Cianură pentru un surâs! Mă bucur tare mult că eu sunt cea care oferă veștile bune, și că am ocazia să vă prezint noutățile editoriale ale colecției: Agentul secret al lui Altin-Bey, Al cincilea as și, bineînțeles, Cianură pentru un surâs!

În “Cianură pentr un surâs”, primul roman din seria Melania Lupu, bătrânica simpatică, cochetă și extrem de isteață (deși nu lasă să se vadă acest lucru), pasionată de dulciuri și de adorabilul său motan Mirciulică, se confruntă cu o situație neașteptată, presărată cu decesele misterioase ale colocatarilor săi! Melania Lupu ne uimește prin agilitatea, perspicacitatea, intuiția și spiritul său practic ce depășesc standardele Comisarului Cristescu, oferindu-ne un deznodământ cu totul neașteptat!

Concurs:

Cu excepția Melaniei Lupu, care este personajul vostru preferat din operele Rodicăi Ojog-Brașoveanu? Nu uitați să menționați și titlul romanului în care îl putem regăsi cu toții!

Premii: Voi oferi, prin tragere la sorți, câte un exemplar din “Agentul secret al lui Altin-Bey”“Al cincilea as”“Cianură pentru un surâs”! Vor fi extrase 3 persoane, fiecare dintre ele primind unul dintre romanele anterior menționate.

Deadline: Marți, 22 Noiembrie 2011, ora 23:59.

 

63 Commentarii

  1. Oana 20/11/2011 Reply
  2. Dorina 20/11/2011 Reply
  3. Alexandra 20/11/2011 Reply
  4. georgeta 20/11/2011 Reply
  5. claudia 20/11/2011 Reply
  6. antonia 20/11/2011 Reply
  7. Alina 20/11/2011 Reply
    • Alina 22/11/2011 Reply
  8. raluka 20/11/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *