Colecţia săptămânii: Erotikos

După colecţiile Nautilus, Suspans, Bonton, Nemira Damen Tango, Babel şi Nemira Junior urmează să vorbim despre Erotikos. Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba, în fiecare săptămână o să vorbim despre o altă colecţie şi ne veţi putea sugera un autor care încă nu a fost publicat în România şi pe care îl aşteptaţi de mult timp, o carte scrisă de un autor publicat la Nemira, dar netradusă încă, reeditarea cărţilor mai vechi etc.

Un concept nou şi provocator, Erotikos încalcă toate interdicţile şi satisface orice curiozitate. Literotica cea mai rafinată va stârni dorinţele ascunse şi va da o nouă viaţă senzualităţii, dar şi fantasmelor.

Eseuri care vă dezvăluie toate secretele artei de a iubi, lucrări de istorie culturală a erotismului ce descifrează regulile binecunoscutei, dar niciodată discutate în public, etichete sexuale. Pentru că iubirea este o artă, trebuie celebrată în toate formelele ei.

Oamenii se iubesc, se despart, se regăsesc, dar întotdeauna se întâlnesc în trupul lor. Dragostea se topeşte în pasiunea trăită, cu atât mai intensă cu cât e rafinată de intelect. Erotic, exotic, intens, dar niciodată vulgar. O cu totul altă dimensiune a scriiturii, una despre care ştiai totul, dar poate nu ai avut curajul sau plăcerea să o guşti.

Aşadar, îţi aşteptăm sugestiile! Spune-ne despre ce cărţi şi autori vrei să citeşti şi cine ştie? Poate va apărea la Nemira chiar cartea aleasă de tine!

2 Commentarii

  1. Stefan 25/04/2012 Reply
  2. ada 25/04/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *