Punem la cale surprize împreună cu Moș Nicolae!

Ce știu copiii să facă cel mai bine? Să se distreze, evident! Jocuri de toate felurile, desene animate, filme și alte mici bucurii care să le aducă zâmbetul pe buze, să îi educe și să le îmbogățească universul imaginației, acestea sunt numai câteva dintre modurile prin care orice părinte își poate face copilul fericit.

Noi știm că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi iar copiii abia îl așteaptă pe Moș Nicolae. De aceea, aici la Nemira, am pus la cale alături de acesta, o surpriză: pe tot parcursul săptămânii avem o reducere de 30% pentru majoritatea volumelor din colecțiile noastre, iar cărțile Nemira Junior abia așteaptă să ajungă în mâinile tuturor celor mici.

Magia și secretele ei sunt un subiect fascinant pentru orice copil,  indiferent de vârstă. Ar vrea să devină invizibil, să aibă o baghetă magică, să descifreze tainele universului sau să își creeze propriile talismane aducătoare de noroc. Dacă vreți să îi oferiți posibilitatea de a se amuza copios, de a învăța lucruri noi și de a își explora propria imaginație, atunci Cartea ucenicului vrăjitor este tot ceea ce vă doriți. Nu vă temeți de poțiunile magice și de farmecele pe care o să le facă! Darul acestora este de a vă umple casa de bucurie și de a vă face copilul fericit!

Și ca să ne apropiem de plaiurile autohtone, dar și să gustăm un pic din tradițiile și folclorul românesc, Moș Nicolae vă mai poate aduce un cadou deosebit pentru adolescenți: Sabia Magică, a lui Marcus Sedwick, spune o poveste care se desfășoară în Transilvania. Suspans, vampiri, un erou neînfricat și o atmosferă plină de mister, acestea sunt elementele care dau tonul cărții. Roman multi-premiat și ajuns în lista bestseller-urilor internaționale, Sabia Magică oferă tuturor tinerilor cititori o aventură pe care o vor savura până la ultima pagină.

Dar să nu credeți că Moșul nu se gândește și la cei mai mici dintre cei mai mici. Ne-a întrebat dacă avem cărți și pentru cei care încă nu au învățat să citească și s-a bucurat nespus când a aflat de colecția Nemi. Universul poveștilor îi poate acapara pe copii la fel de mult cum ne-a fascinat și pe noi, atunci, de mult. Așa că, de ce să nu facem o călătorie în trecut, în propria noastră copilărie, în acel univers plin de farmec în care totul era posibil?

Să îi luăm, așadar, pe cei mici în brațe și să le citim aventurile extraordinare ale vrăjitoarei Yoli-Zoli, să prindem aripi împreună, așa cum ne îndeamnă autorul Heinz Janisch, într-o poveste ilustrată, plină de poezie și candoare, sau să ne imaginăm împreună cum ar fi să avem acasă… un dinozaur.

Moș Nicolae și Nemira s-au gândit la toate: o ofertă bogată de literatură pentru copii și tineri, cu ilustrații deosebite și provocări care mai de care mai interesante. Nu pierdem din vedere nici părinții: oferta generală de 30% este valabilă pe tot parcursul săptămânii. Mai mult, pentru comenzi mai mari de 150 de lei, transportul este gratuit!

Nu mai stați pe gânduri, Moș Nicolae are deja sacul pregătit, trebuie numai să îl chemați!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *